Acasă Sanatate Ingrijorarile privind vacinul impotriva HPV, sub denumirea Gardasil, mai au un argument!...

Ingrijorarile privind vacinul impotriva HPV, sub denumirea Gardasil, mai au un argument! Povestea unei fetite de 16 ani cu ovarele complet distruse!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Compania Merck&Co produce vaccinul impotriva HPV sub denumirea de Gardasil. Vestea socanta, dezvaluita printr-o cercetare recenta, este ca societatea nu a examinat efectele vaccinului asupra sistemului reproducator feminin. Din cauza acestei greseli teribile si uriase, o fata din Australia a ramas cu ovarele complet distruse.

In acest articol, vom prezenta povestea unei fetite in varsta de 16 ani care a suferit enorm datorita acestui vaccin.

Ovarele fetitei au fost complet distruse, a intrat in menopauza timpurie si viata ei a fost complet sfasiata. Prin urmare, parintii trebuie sa fie constienti de efectele vaccinului Gardasil si sa-si protejeze fiicele.

Aceasta cercetare a fost facuta la trei ani dupa ce fetita din Australia a ramas cu ovarele disfunctionale.

Dovada ca vaccinul a distrus ovarele fetei a fost dat dupa o examinare. Ovarele fetiteti au fost perfect sanatoase inainte de vaccin si nu exista nimic altceva care sa-i afecteze ovarele cu exceptia acestui vaccin.

Potrivit autoritatilor din Australia, Merck nu a testat efectele vaccinului asupra sistemului reproducator feminin. Efectele vaccinului asupra testiculelor masculine a fost singurul care a fost testat.

Desi au existat rezultate ale histologiei epididimididelor si testiculelor de sobolan, nu a existat o histologie pentru ovarele de sobolan vaccinate.

Chiar daca acest vaccin este destinat in principal femeilor, compania nu a verificat efectele vaccinului asupra ovarelor si asupra intregului sistem reproducator feminin.

Conform altor studii, vaccinul contine cel putin doua ingrediente care sunt daunatoare pentru sistemul reproducator feminin. Pentru cei interesati de acest subiect puteti afla mai multe aici… The American College of Pediatricians.

Vaccinul contine, de asemenea, un conservant emulsionat numit polisorbat80. Acest ingredient se gaseste in multe produse alimentare prelucrate, dar efectul sau in vaccin este diferit.

Conform cercetarilor,acesta este principalul ingredient care dauneaza sistemului reproductiv. Acesti aditivi reduc functia si greutatea uterului si a ovarelor si accelereaza maturarea sexuala la femei.

Cand acesti aditivi, inclusiv polisorbat80, intra in organism, apare un raspuns imun care provoaca efecte secundare grave intalnite la femeile vaccinate cu Gardasil.

Sursa

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos