Mormantul pierdut al lui Iisus a fost gasit! Ce s-a intamplat cu Mantuitorul dupa moarte?

Raw Life and Style

Un geolog din Ierusalim a declarat recent ca a descoperit indicii care demonstreaza ca Iisus, sotia sa Maria Magdalena, fiul lor si alte rude au fost ingropati in Ierusalim.

Aryeh Shimron, un reputat geolog israelian, afirma ca a efectuat o serie de teste care sustin ipoteza documentarului „Mormantul pierdut al lui Iisus”, creat in 2007 de James Cameron, potrivit Daily Mail.

Potrivit acestuia, un mormant din cartierul Talpiot, din Ierusalimul de est, descoperit in 1980, ar fi locul de inhumare al lui Iisus din Nazareth, al sotiei acestuia Maria Magdalena si al fiului lor Iuda. Pe acesta, exista mai multe nume cunoscute din biblie, cum ar fi Iisus fiul lui Iosif” sau „Maria”. Inscriptiile respective si data aproximativa a inhumarii i-au facut pe unii sa afirme ca mormantul din respectiv contine ramasitele umane ale Mantuitorului. Mai mult, se pare ca acesta nu numai ca nu a inviat niciodata, dar a fost casatorit si a avut un copil.

Click pe aceeasi tema:  O MUMIE datand de acum 5.600 de ani a fost descoperita intr-un MORMANT in Egipt! FOTO

Geologul a declarat ca testele geochimice la care a fost supus osuarul au dovedit ca acesta ar fi veriga lipsa din celebrul mormant. Astfel, acelasi strat fin de rendzina a fost identificat pe toate cele zece osuare gasite in Talpiot.

„Dovezile sunt mult peste orice asteptarile mele. Cred ca am descoperit cea mai puternica si mai clara proba ca osuarul lui Iacob apartine mormantului din Talpiot”, a declarat geologul, care spera ca probleme sale sa fie acceptate de comunitatea stiintifica.

Sursa: rtv.net

Click pe aceeasi tema:  BAIETELUL DE CRISTAL uimeste cu PUTERILE SALE! Cum face transmutarea ENERGIEI NEGATIVE in ENERGIE BENEFICA! VIDEO

Citeste caplimpede

spre