Acasă Stirile zilei Marina Almasan sare in apararea Olgutei Vasilescu si ii transmite sageti Oanei...

Marina Almasan sare in apararea Olgutei Vasilescu si ii transmite sageti Oanei Pellea! „Astfel de rautati gratuite nu sunt demne de o persoana superioara”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Marina Almasan este nemultumita ca actrita Oana Pellea a indraznit sa o critice pe ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, pentru prestatia ridicola pe care a avut-o la ONU.

Oana Pellea ii da o lectie usturatoare Olgutei Vasilescu! Daca ai o engleza de balta si o franceza de Coana Chirita esti libera sa te faci de ras!

„Cred insa ca tocmai ce ai fost nedreapta cu tanarul nostru ministru al muncii. Astfel de rautati gratuite nu sunt demne de o persoana superioara, cum cred ca te consideri, si cum cu siguranta te consideram, majoritatea noastra.

Marturisesc ca o ascultasem si eu pe Olguta Vasilescu, in acele inregistrari ale discursurilor sale din inaltele foruri mondiale. Sincer, cred ca ma zgariase si pe mine la ureche accentul, insa fusesem atenta mai mult la ceea ce spunea demnitarul roman. Am participat si eu la cateva intruniri internationale ( e drept, de mult mai mica amploare) si am ascultat destui sudamericani, vorbind o engleza de balta, destui est-europeni, chinuindu-se sa se faca intelesi in franceza, destui americani, contorsionandu-se in germana, insa niciodata nu i-am privit cu dispret. Nu am simtit nevoia sa rad de ei, ci, dimpotriva, mi-am zis : „Uite, e clar ca nu stie bine limba, dar e ambitios, vrea sa vorbeasca in limba respectiva, nu sa se relaxeze la umbra unui talmaci!”.

Nu am facut engleza la scoala. E prea mult spus ca o pronuntie gresita ne poate submina imaginea in lume. Sunt atatea alte lucruri de care ar trebui sa ne rusinam, pe care ar trebui sa le schimbam! Chiar si faptul ca oamenii care ar putea sa puna umarul la renasterea Romaniei, stau bine pititi prin transee si mai trimit cate un porumbel voiajor virtual, cu cate o carcoteala inteleapta. Nu e suficient, noteaza aktual24.

(…) … Ma doare cand cuiva, chiar si unui necunoscut, i se toarna in cap, in mod gratuit, o galeata cu laturi si simt nevoia, daca nu sa-i sterg hainele cu o carpa curata, macar sa-i fiu solidara”, a scris Marina Almasan pe Femeide10.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos