Un antreprenor roman de succes rabufneste! Mesaje precum „nu ne vindem tara” sunt o scuza pentru capusarea firmelor de stat! – Cap Limpede

Un antreprenor roman de succes rabufneste! Mesaje precum „nu ne vindem tara” sunt o scuza pentru capusarea firmelor de stat!

Mesaje precum „nu ne vindem tara” si „nu vrem sa listam companiile de stat” sunt o aberatie si sunt folosite ca scuza pentru a putea angaja neamurile la firmele de stat si de a nu avea un management eficient, a declarat sambata presedintele consiliului de administratie al MedLife, Mihai Marcu, la Forumul Investitorilor Individuali, organizat de Bursa de valori Bucuresti (BVB).

MedLife s-a listat in decembrie la Bursa de Valori Bucuresti, prin vanzarea a 8,84 milioane de titluri, si a strans din piata 230 milioane lei (50,9 milioane euro) de la investitorii privati, miscare care a reprezentat cel mai mare IPO a unei companii private la bursa bucuresteana.

Click pe aceeasi tema:  Mircea Radu da de pamant cu televiziunile aservite! Burtierele galbene ca icterul titreaza stiri despre fapte care nu s-au intamplat! Romania a inceput sa stie cine e!

Pachetul majoritat al companiei MedLife este detinut in continuare de familia Marcu.

„Aceasta aberatie, de genul ‘nu ne vindem tara’ si ‘nu vrem sa listam companiile mari de stat’, este doar o scuza de a putea angaja neamurile, de a nu avea guvernanta si de a nu face rost de fonduri”, a afirmat Mihai Marcu, la evenimentul de sambata, conform News.ro.

Omul de afaceri considera ca statul poate sa ramana actionar majoritar in urma listarilor, dar trebuie sa lase companiile sa fie conduse eficient.

Click pe aceeasi tema:  Ponta rupe PSD-ul lui Dragnea! Cum se va numi noul partid al "micului Titulescu"!

„Hidroelectrica, Tarom, Aeroportul (Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, n.r.) si lista este lunga, au nevoie de acest lucru”, a completat Marcu.

Presedintele MedLife incurajeaza investitorii sa-si indrepte atentia catre Romania, considerand ca tara este stabila si predictibila.

„Romania este o tara predictibila din punctul de vedere al riscului. Romania este numita o zona stabila”, a afirmat Marcu.

Omul de afaceri considera ca Romania este o insula de stabilitate si de cresteree conomica.

„Uitati-va la cresteri! Romania creste cu 3-4 la suta pe an. Romania se afla intr-o situatie exceptionala, cu deficite sub multe tari din Europa, spre exemplu Franta”, a spus Marcu.

Click pe aceeasi tema:  Un fost ministru al Sanatatii este acuzat ca a votat de doua ori Ordonanta 14! IPP sesizeaza Senatul!

„Traim intr-o insula care arata bine”, a adaugat presedintele MedLife.

CITESTE ALTE STIRI INTERESANTE

spre