O ciorba, o chifla si un ardei iute la cantina MAI costa 2,36 lei, conform unui bon fiscal postat pe contul sau de Facebook de politistul Marian Godina, care sustine ca unii politisti care au participat la protestul de joi din fata sediului ministerului au intrat sa manance, insa ulterior nu li s-a mai permis si altora accesul.

Conform lui Godina, cativa politisti aflati la protest au intrat si au mancat la cantina, bonul primit indicand ca o ciorba de pui a costat 1,80 lei, o chifla a fost 0,33 lei, iar pretul unui ardei iute a fost 0,23 lei, astfel ca intregul meniu a costat 2,36 lei.

„Apoi baietii de acolo s-au prins si au interzis accesul. Macar au ramas cu bonul. Ciorba la 1,8 lei…bun tare!”, comenteaza politistul, care posteaza bonul.

Peste 1.200 de politisti au protestat joi, la sediile Ministerului Afacerilor Interne si Ministerului Muncii, cerand majorarea salariilor si a sporurilor. Protestatarii au scandat „Hotii”, au cantat imnul national si au purtat pancarte pe care scria „Politist, caut slujba de sofer la Ambulanta”, „La bani mereu ne-ati amanat, dar astazi noi ne-am saturat”, „Politist, nu cersetor” si „Nu dormeam, dar ne-am trezit … ramane cum am stabilit”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.