Acest leac stramosesc prezinta o eficienta maxima in tratarea cancerului si a bolilor grave, iar pentru asta ai nevoie de doar cinci ingrediente din bucataria ta:

– 3 litri de rachiu sau vodca de 40-60°

– cicoare – 30 g

– rostopasca – 25-30 g

– turita-mare – 30 g

– camasa miezului de nuca (lemnul care desparte miezul de nuca in doua parti) – trei pumni sau cat incape in doua maini unite

Plantele si camasa miezului de nuca se macereaza impreuna in rachiu (vodca), timp de 2 saptamani. Se administreaza la micul dejun, pranz si cina, cate 50-100 ml din solutia rezultata.

Cantitatea consumata depinde de gravitatea bolii, varsta pacien­tului, starea bolnavului. Daca se consuma greu, se poate dilua cu apa. Intrucat toate bolile se agra­veaza primavara si toamna, este recomandata folo­sirea remediului tocmai in aceste perioade. Reteta nu este toxica, iar persoanele sanatoase il pot consuma preventiv, cate 50 ml, o data sau de doua ori pe zi.

Sursa: sanatate.bzi.ro

Citeste caplimpede

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.