Efectele poluarii legalizate a alimentelor cu factori cancerigeni

Oricat am incerca sa ne alimentam corespunzator industria cancerului tot ne prinde undeva in menghina. De aceea este foarte bine sa stiti ca tot mai multe clinici si laboratoare de cercetare fundamentala din tarile civilizate comunica aproape zilnic pe internet efectele nefaste ale poluarii alimentare.

Datoria medicilor este aceea de a explica oamenilor ca este mai bine sa consume o hrana naturala decat o hrana tratata chimic, cu E-uri. Cei care produc alimente cu E-uri (substante care se folosesc la prepararea produselor in scopul ameliorarii calitatii acestora sau pentru a permite aplicarea unor tehnologii avansate de prelucrare) au un interes pur comercial.

In ultimii ani, mai multe scoli de medicina si agentii de protectie a consumatorului au demonstrat ca E-urile sunt nocive, chiar cancerigene, cu toate ca sunt permise de lege. Cu alte cuvinte, exista o poluare legalizata a alimentelor. In istoria speciei umane, mecanismele fiziologice sunt antrenate sa recunoasca si sa metabolizeze tot ce este aliment natural. De aceea, impactul cu E-urile este enorm, pentru ca organismul uman nu le recunoaste ca hrana, nu le accepta si se revolta, in felul acesta aparand bolile.

Click pe aceeasi tema:  METALUL pe care il INHALAM zi de zi fara sa ne dam seama! Creierul poate da in DEMENTA daca acumuleaza in EXCES aceasta substanta!

Autorii americani considera aspartamul una din cele mai periculoase substante de pe piata alimentara, notat cu E 951. Cu toate acestea, il gasim in foarte multe produse dulci: prajituri, guma de mestecat, napolitane, creme. Au fost raportate 90 de simptome ca urmare a folosirii acestei substante, printre care cefalee (durere de cap), spasme cerebrale, ingrasare, insomnie, tulburari de vedere, scaderea auzului, tulburari de memorie, oboseala, palpitatii. De asemenea, aspartamul are un rol in declansarea unor tumori cerebrale, a sclerozei multiple, epilepsiei, bolii Alzheimer, malformatiilor si a diabetului.

Click pe aceeasi tema:  Ai probleme cu somnul? Acesta este exercitiul care te poate ajuta sa adormi mai repede!

Exista un principiu stravechi in medicina naturista care spune ca nimic nu este mai periculos decat a administra o substanta straina timp indelungat, in mod repetat. Metabolismul omului este facut, prin nastere, sa recunoasca, sa accepte si sa prelucreze un aliment natural. O substanta straina nu poate fi admistrata timp indelungat fara sa trezeasca anumite efecte secundare.

Iata in pagina urmatoare doar cateva dintre cele mai periculoase otravuri legalizate in tara noastra:

 

spre