Acasă Life Dezvoltare Personala Invata cum poti sa controlezi cu puterea mintii gandurile, afirmatiile si situatiile...

Invata cum poti sa controlezi cu puterea mintii gandurile, afirmatiile si situatiile negative!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

11. NU VA EXPUNETI PLANURILE PANA CAND NU LE REALIZATI
Am sa vorbesc pe scurt despre acest subiect.Atunci cand avem in minte un plan, o dorinta de realizat…si chiar cand suntem pe punctul de a inchega o relatie cu cineva, avem tendinta sa trancanim in stanga si in dreapta, si sa vorbim despre planurile noastre oricui este dispus sa ne asculte. Unii o fac din naivitate, altii ca sa se laude. Mare greseala!
Un plan sau o dorinta draga inimii este ca o samanta, ca un germene care va da nastere unei plante. Dar nu numai atat: planul sau dorinta voastra sunt impregnate cu energia voastra, si le putem compara cu un ou pus la clocit-voi fiind gaina.:))). Alimentand cu cat mai multa energie psihica acel plan/dorinta, exista sansa reala sa capete finalitate.
In momentul in care veti vorbi si altora despre planul/dorinta voastra, automat, energia voastra psihica interfereaza cu energia persoanei sau persoanelor carora le veti vorbi despre micul vostru secret, iar aceasta interferenta va avea ca rezultat niste energii amestecate/incompatibile, de slaba calitate, ceea ce va conduce la esec. Este ca si cum voi va dati cu parfum de iasomie si vine unul care va stropeste cu parfum de trandafir. Va rezulta un parfum greu, nedefinit ca miros. Sa presupunem ca va veti impartasiti planul/dorinta, parintilor vostrii. La incepu se vor bucura dar dupa aceea vor incepe sa-si puna intrebari privind reusita planului vostru.
Aceste intrebari reprezinta de fapt grijile pe care si le fac, si care vor emite energii negative ce va vor distorsiona campul energetic propriu, influentandu-va in mod direct sau indirect, si care vor conduce fie la esec, fie la renuntare.
Acelasi plan expus prietenilor/cunostiintelor are acelasi rezultat. Unii se vor bucura sincer, altii se vor indoi de reusita voastra, iar cei din urma va vor invidia in sinea lor.
Rezultatul va fi acelasi. Asa ca… procedati precum gaina… ”clociti” in liniste planul/dorinta voastra, si expuneti-le doar atunci cand ele s-au concretizat, cand au capatat forma.

12-EVITATI SA SPUNETI „ITI TIN PUMNII STRANSI”
Nu stiu de ce, romanii au nesanatosul obicei ca atunci cand trebuie sa sustina pe cineva, dau replica” am sa-ti tin pumnii stransi”!? Aceasta replica si uneori concretizata in actiune, trebuie eliminata din start, pentru ca, a tine pumnii cuiva, inseamna a-i bloca energiile fizice si psihice, energii care se interfereaza cu starea emotionala a sustinatorului… iar rezultatul nu poate fi decat negativ.

Nu toti ce va sustin in actiunea voastra gandesc pozitiv, nu toti au viziunea unei reusite, astfel incat, marea majoritate va transmit starile lor tensionate, pesimismul si lipsa de incredere intr-un rezultat pozitiv.
sursa: ph-online.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
Articolul precedentVindeca guturaiul si amelioreaza parodontoza! Vezi tratamentele externe in care sfecla rosie face minuni!
Articolul următorStii pe cineva cu sufletul “inghetat” de egoism si intunecat de lacomie? Trimite-i aceasta pilda care il poate salva!