Acasă Life Dezvoltare Personala Invata cum poti sa controlezi cu puterea mintii gandurile, afirmatiile si situatiile...

Invata cum poti sa controlezi cu puterea mintii gandurile, afirmatiile si situatiile negative!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

10. EVITATI ASOCIEREA CU PERSOANE NEGATIVISTE
Se spune ca extremele se atrag. Este adevarat, dar nu si in cazul in care trebuie sa pornesti la drum/intr-o actiune sau asociere, cu o persoana negativista, prapastioasa. Prin natura sa, omul are tendinta de a gandi negativ mult mai rapid si mai usor decat de a gandi pozitiv, astfel incat, energiile negative, stagnante, sunt eliberate mult mai usor, mult mai repede si intr-o cantitate mult mai mare decat cele pozitive. Din aceasta cauza, persoana negativista va v-a „invalui”, iar actiunea va esua din start. Daca se intampla sa aveti alaturi-in viata de zi cu zi sau in afaceri- o asemenea persoana, va voi invata o mica smecherie. Ea se numeste MANIPULARE… insa una in sens si cu final pozitiv. Daca traiti alaturi de o persoana negativista, in timp ce aceasta doarme profund… adica pe la orele 2:00-3:00 din noapte, mergeti langa patul sau si rostiti cu voce tare cateva „formule magice” pozitive.

Sa luam cateva exemple practice:

Traiti langa un sot caruia ii este frica de saracie. Repetati cu voce tare de 20 de ori urmatoarea formula ”incepand de astazi nu-ti va mai fi frica de saracie. Vei uita ce este saracia si vei actiona cu curaj ori de cate ori aceasta ne ameninta”.

Daca aveti un asociat care, orice i-ati spune sau i-ati propune, el vine cu contra argumente cu tenta negativa, procedati intr-un mod similar privind ora de „actiune” M.
Imaginati-va acea persoana dormind, vizualizandu-i corpul si pozitia in somn (cu ochii mintii), si imaginandu-va ca sunteti langa patul sau, concepeti o formula pozitiva pe care s-o repetati cu voce tare de 20 de ori.
Formula o concepeti in functie de situatie si de rezultatul dorit.
Insa: va avertizez! nu cautati sa manipulati pe cineva in acest mod doar pentru a o domina, a o subjuga in beneficiul vostru exclusiv. Nu uitati de Legea Rezonantei care va actiona de 3 ori impotriva voastra. Durata acestei proceduri nu este „standard”… o practicati pana cand veti obtine rezultate pozitive.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
Articolul precedentVindeca guturaiul si amelioreaza parodontoza! Vezi tratamentele externe in care sfecla rosie face minuni!
Articolul următorStii pe cineva cu sufletul “inghetat” de egoism si intunecat de lacomie? Trimite-i aceasta pilda care il poate salva!