Acasă Life Dezvoltare Personala Invata cum poti sa controlezi cu puterea mintii gandurile, afirmatiile si situatiile...

Invata cum poti sa controlezi cu puterea mintii gandurile, afirmatiile si situatiile negative!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

8. EVITATI SA VA PLANGETI

Atunci cand avem diverse probleme-de ordin material, sentimental, profesional, de sanatate, sufleteasca, relationala, etc-obisnuim sa ne plangem de mila sau altora, crezand ca prin aceasta ne vom elibera de durere si de energiile negative acumulate.

Numai ca situatia nu sta chiar asa. Atunci cand va plangeti singur de mila prin expresii de genul:”vai ce amarat/a sunt”, „ce nefericit/a sunt”, „ce lipsit de noroc si sansa sunt”,”ce bolnav sunt”, „ce obosit sunt”, etc… nu faceti decat sa atrageti spre voi ceea ce ganditi sau pronuntati cu voce tare, adica: amaraciunea, nefericirea, nenorocul, boala si oboseala… lucruri enuntate in expresiile de mai sus.

Iar atunci cand va plangeti altora-in speranta ca va veti elibera, ca veti fi ajutati sau compatimiti-nu faceti decat sa va extindeti problema cu care va confruntati si s-o faceti sa persiste. Pe langa asta, nu toti cei carora le veti impartasi problema voastra se vor intrista sincer, dimpotriva, s-ar putea sa aveti dusmani ascunsi care sa se bucure de ceea ce vi se intampla, sau persoane apropiate care prin ingrijorarea manifestata sa amplifice energetic problema/situatia cu care va confruntati.

9. ELIMINATI TEAMA

Multi dintre noi ne confruntam cu un sentiment acut de teama: de intuneric, spatii inchise, aglomeratie, singuratate, inaltime, saracie, durere, responsabilitate etc. Desi teama sta ghemuita in subconstientul si uneori in sufletul nostru, abia asteptand sa se manifeste, ea va iesi la suprafata la momentul oportun. Sa luam un exemplu: va este teama sa zburati cu avionul dar aveti de facut o calatorie cu acesta, neexistand un alt mijloc de transport pana la destinatie. Cum este si firesc, in ajunul plecarii va veti framanta sufleteste, va veti intreba daca veti ajunge cu bine la destinatie sau daca veti suporta calatoria, iar unora le va trece prin minte si ideea ca avionul s-ar putea prabusi… ceea ce s-ar si putea intampla cu adevarat daca gandul emis va atrage din Univers o cantitate mare de energii negative.

Leacul pentru vindecarea de frica maladiva fata de ceva, consta in a infrunta, in a intra cu curaj in acel ceva, in acea situatie, problema.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
Articolul precedentVindeca guturaiul si amelioreaza parodontoza! Vezi tratamentele externe in care sfecla rosie face minuni!
Articolul următorStii pe cineva cu sufletul “inghetat” de egoism si intunecat de lacomie? Trimite-i aceasta pilda care il poate salva!