Acasă Life Dezvoltare Personala Invata cum poti sa controlezi cu puterea mintii gandurile, afirmatiile si situatiile...

Invata cum poti sa controlezi cu puterea mintii gandurile, afirmatiile si situatiile negative!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

5. NU ANTICIPATI NICIODATA REZULATUL NEGATIV AL UNEI ACTIUNI

Deseori, cand avem cate o problema de rezolvat, obisnuim sa anticipam rezultatul negativ prin ganduri sau expresii precum: NU O SA REUSESC, ESTE IMPOSIBIL SA OBTIN…, NU O SA VREA/ACCEPTE, Etc. Odata emanate aceste ganduri veti crea un „zid” energetic negativ intre voi si persoana sau situatia respectiva si, in final, chiar veti esua…

6. INCETATI CU SUPERSTIILE

Multi dintre noi dau crezare unor superstitii precum: daca te intorci din drum nu-ti va merge bine, daca iti apare in cale o pisica-in special neagra-vei avea ghinion, daca pleci la drum intr-o zi de 13 (mai ales daca aceasta cade intr-o zi de vineri) veti intampina obstacole sau esecuri, precum si credinta ca in ziua de marti sunt trei ceasuri rele.

7. IGNORATI APRECIERILE NEGATIVE LA ADRESA VOASTRA

Cei din jurul nostru, din rautate, invidie, gelozie sau inconstienta, obisnuiesc sa ne jigneasca in mod direct cu expresii precum:” esti urat/a”, „esti prost”, „esti incapabil”,”nu esti bun de nimic”. Iar aceste aprecieri vin de cele mai multe ori in copilarie, din partea parintilor, sau chiar la maturitate, din partea partenerilor de viata sau prietenilor.

Repetarea constanta a acestor expresii total negative sunt preluate de subconstient si, in final, veti crede ca sunteti exact asa cum vi se spune, adica urat, prost, incapabil. Insa nu numai subconstientul va v-a crea probleme ci si aura energetica care va suferi niste „gauri”, „fisuri”, ce vor permite energiilor negative sa se manifeste in voie, nedand voie energiilor universale sa va penetreze sistemul energetic (atentie! este diferenta intre aura energetica si sistemul energetic!), cu scopul de a va duce viata la parametrii optimi.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
Articolul precedentVindeca guturaiul si amelioreaza parodontoza! Vezi tratamentele externe in care sfecla rosie face minuni!
Articolul următorStii pe cineva cu sufletul “inghetat” de egoism si intunecat de lacomie? Trimite-i aceasta pilda care il poate salva!