Cap Limpede

Tech

Ingredientul banal cu care poti elimina zgarieturile de pe ecranul telefonului!

Toata lumea se confrunta cu problema zgarieturilor de pe ecranul telefonului mobil! Atunci cand foliile de protectie nu mai sunt de ajuns, specialistii recomanda tot felul de trucuri care se dovedesc a fi foarte utile.

Iata cateva dintre ele:

Pasta de dinti:

Aceasta se pune pe o carpa de bumbac, realizand miscari circulare pe suprafata ecranului.

Pudra de talc:

Se amesteca in apa pana se obtine o pasta groasa cu care se poate curata cu aceleasi miscari ca si la curatarea cu pasta de dinti.

Uleiul vegetal:

Aceasta reprezinta cea mai rapida solutie de a acoperi zgarieturile de pe ecran, iar acest procedeu nu necesita prea multa munca, doar se pun doua picaturi peste zona in care se afla zgarieturile.

Sursa: observator.tv

Citeste caplimpede

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-78375").on("click", function(){ $(".com-click-id-78375").show(); $(".disqus-thread-78375").show(); $(".com-but-78375").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});