Cap Limpede

Sanatate

Singurul ingredient din bucatarie care te apara de radiatiile smartphone-ului!

Utilizarea telefonului mobil ne expune la radiatii extrem de periculoase, dar acestea pot fi invinse de un ingredient cheie din bucatarie.

In acest sens, natura ne vine in ajutor cu o planta minune: rozmarinul!

Rozmarinul este o planta bogata in antioxidanti, o planta, care, in urma unor studii recente, s-a dovedit a fi extrem de eficienta impotriva radiatiilor emise de telefoanele mobile si nu numai.

Iata cum poti prepara o reteta simpla de combatere a radiatiilor emise de telefonul mobil:

– 200 de ml de apa fiarta

– 2 lingurite de rozmarin proaspat tocat

Adauga rozmarinul proaspat intr-o cana, peste care trebuie sa torni apa fiarta. Amestecul se lasa 30 de minute pentru a fi bun de consum. Strecurati inainte de utilizare. Bea o cana pe zi din acest ceai si te vei proteja de efectele nocive ale radiatiilor emise de telefoanele mobile.

Sursa: secretele.com

Citeste caplimpede

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-77470").on("click", function(){ $(".com-click-id-77470").show(); $(".disqus-thread-77470").show(); $(".com-but-77470").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});