In 22 ianuarie DNA a initiat urmarirea penala impotriva lui Toni Grebla, judecator la Curtea Constitutionala si fost senator PSD. Grebla si-ar fi folosit influenta pentru a facilita exportul cu documente false al unor marfuri in Federatia Rusa, cu scopul de a eluda embargoul impus de Rusia produselor din UE, ca riposta la sanctiunile aplicate de SUA-UE pentru agresiunea din Ucraina. Marfurile se vindeau prin Republica Moldova, dar si prin Turcia.

Judecatorul Grebla, fost senator PSD, este doar varful aisbergului rusesc din Romania

Potrivit unei analize realizata de inliniedreapta.ro alaturi de Grebla sunt implicati deputatii PSD Lucian Sova (pupilul puscariabilului Viorel Hrebenciuc) si Iulian Iancu, dar si masonul Constantin Bartolomeu Savoiu, general de brigada in rezerva (aici si aici).

Lucian Sova a fost asociat intr-o firma cu Boris Golovin, fost ofiter GRU, serviciul de spionaj al armatei ruse, in cadrul fortelor „Spetnaz” (Spetialnie naznacenie – Destinatie speciala n.n.).

 

Asociatia „masonica” a generalului Savoiu pare o impostura, pentru ca Marea Loja a Angliei, unica ce ofera recunoasteri lojilor din toata lumea, recunoaste o alta organizatie, MLNR, care este recunoscuta si de Guvernul Romaniei ca fiind de utilitate publica.

Bartolomeu Savoiu, ce poarta pomposul titlu de suveran mare comandor al Marii Loji Nationale Unite a Romaniei este si membru in conducerea Aliantei Internationale Crestin – Ortodoxe (AICO) cu sediul la Chisinau.

AICO este un ONG ce isi propune „fratia popoarelor ortodoxe”, conform ideologiei dughiniste.

Pentru a combina cele doua laturi ale activitatii rusofile dughiniste, masoneria si ortodoxia, Savoiu anunta ca, impreuna cu masonii sarbi, a infiintat „Alianta Masonica Ortodoxa”.

Numai ca cei care roiesc in jurul AICO nu au legatura atat cu credinta crestina ortodoxa, cat cu credinta in Marele Arhitect si in KGB-ul satanic.

Dughin_Savoiu

Din Registrul Asociatiilor Necomerciale din Republica Moldova aflam ca presedintele AICO este Anatolii Coman.

Coman a fost primul Mare Maestru al Marii Loji Nationale a Moldovei.

De asemenea, el a fost si ofiter superior al KGB.

Pentru ca „Once KGB, forever KGB”, Coman actioneaza impreuna cu fostul general KGB Alexandr Kondyakov, prin intermediul firmei Novokom, care este firma oficiala de lobby si consultanta politica a presedintelui rus Vladimir Putin.

De altfel, dupa cum aflam tot din Registrul Asociatiilor Necomerciale de la Chisinau, Coman este seful filialei Novokom din Republica Moldova.

Asemenea lui Coman, Kondyakov nu este numai ortodox-pravoslavnic si kaghebist, ci si mare mason, avand functia de secretar al Marii Loji a Rusiei.

 

Referendumul pentru studiul religiei – O masura activa a FSB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.