Acasă Life Dezvoltare Personala Fereastra prin care ne este bagat in minte cuplul gay! Urmeaza pedofilia...

Fereastra prin care ne este bagat in minte cuplul gay! Urmeaza pedofilia si canibalismul…

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Agenda mondiala prin care sunt introduse fel si fel de lucruri anormale si neacceptate in societate de mii de ani a gasit momentul si locul pentru a-si incerca norocul cu introducerea gay in constiinta publica. Acceptarea gay este doar un pas pentru introducerea pe fereastra a altor lucruri neacceptate pentru societate cum ar fi pedofilia sau canibalismul. Pentru ca dragostea nu are limite. Citeste mai departe un articol senzational despre mecanismele de manipulare ale societatii scris pe blogul mediocruladevarat.wordpress.com ca sa intelegi mai bine de ce femeia cu barba, alias Concita sau schimbarea de gen a lui Bruce Jenner, alias Caitlyn, nu sunt lucruri intamplatoare ci fac parte dintr-o agenda foarte bine programata.

Cred ca am pomenit de mai multe ori un banc despre gay, dar indraznesc sa-l mai repet.

Un batran, abia tinandu-se pe picioare, vine grabit la serviciul pasapoarte.
– Vreau pasaport in regim de urgenta, ca sa plec cat mai repede din tara.
– Pai n-aveti nevoie de pasaport in Europa.
– Europa e prea aproape… vreau sa ma duc la capatul lumii.
– Da’ de ce?
– Nu sunt de acord cu politica fata de gay!
– Cum asa?
– Pe vremea lui Antonescu ii impuscau. Gheorghiu-Dej ii baga la puscarie. Ceausescu ii inchidea la balamuc. Acum, dupa revolutie, i-au lasat in pace si le-au dat drepturi.
– Si-atunci?
– Mi-e teama sa nu devina OBLIGATORIU…

Nu o data mi-a trecut prin minte gandul ca e PREA adevarat ca sa nu aiba si un substrat teoretic.
Zilele trecute l-am auzit pe celebrul regizor si actor rus Nikita Mihalkov, prezentand in emisiunea lui, Besogon TV, teoria FERESTREI OVERTON, considerata prototipul tehnologiei manipularii opiniei publice. Teorie care imi confirma banuiala despre substratul bancului de mai sus.

Iata, in continuare, o traducere, cu unele adaptari pentru limba romana.

V-am promis sa va prezint tehnologia folosita pentru a face lumea sa se obisnuiasca cu ceea ce, in mod normal, e IMPOSIBIL sa poata accepta. Tehnologia „sadirii” in constiinta umana a ceea ce, aparent, nu poate fi inclus. Din pacate… se poate.

Se numeste FEREASTRA OVERTON.

Joseph P. Overton (1960-2003), prim vice-presedinte al Centrului pentru Politici Publice (la Mackinac Center), a formulat aceasta teorie, care i-a primit numele postum, in urma unei catastrofe aviatice.

In conformitate cu FEREASTRA OVERTON, pentru fiecare idee sau problema, in societate exista o asa-numita fereastra de oportunitati. In cadrul acestei ferestre, ideea poate (sau nu) sa fie discutata pe larg, sustinuta deschis, promovata, se poate incerca legalizarea ei. Fereastra e mutata, schimband paleta posibilitatilor de la o faza de NECONCEPUT, complet straina moralei publice, total respinsa, pana la faza de POLITICA CURENTA, care e deja discutata pe larg si adoptata de constiinta populara si sustinuta prin lege.
Nu e o spalare a creierului ca atare, ci o actiune mult mai subtila…

Sa abordam ceva cu totul de neinchipuit.
Sa ne imaginam, de exemplu, legalizarea canibalismului, dreptul oamenilor de a se manca reciproc. Destul de dur, nu?
E evident ca in prezent, in 2015, nu e posibila desfasurarea unei propagande pro-canibalism, deoarece societatea ar exploda. Asta inseamna ca problema legalizarii canibalismului se afla la stadiul de oportunitate ZERO a ferestrei.

Acum vom simula modul in care ideea de NECONCEPUT va fi implementata, trecand prin toate etapele ferestrei de oportunitati.
Astfel, subiectul va deveni nu doar acceptabil, ci chiar obligatoriu.

 

Descopera in pagina urmatoare cum devine canibalismul de la NECONCEPUT la RADICAL!