Acasă Stirile zilei Stiinta Fenomenul VALENTINA: Femeia din Iasi cu cele mai mari PUTERI PARANORMALE din...

Fenomenul VALENTINA: Femeia din Iasi cu cele mai mari PUTERI PARANORMALE din Romania! Agentii CIA au cautat-o pentru a lucra cu ei!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Eugen Radulescu spune despre Valentina ca, nici dupa 20 ani, nu vrea sa renunte la limbajul ei arhaic, desi are o memorie foarte buna si a invatat foarte multi termeni medicali.

“Refuza cu incapatinare sa foloseasca un limbaj medical, desi are o memorie fantastica si stie multe lucruri din medicina. Dar este mai usor sa pacalesti cu cuvinte ca mosorel sau plamini dogoriti. In fine, ea accepta acum sa fie folosita”.

Valentina recunoaste ca nici in urmatorii 40 de ani nu va renunta la limbajul ei. O hotarare logica, avand in vedere aranjamentul ei cu doctorul Vasilca. Acesta “traduce”, numai el stie cum, in termeni medicali ceea ce vede Valentina. Doar asta este rolul lui in combinatie, “de traducator”, dupa cum spune chiar el. Fiecare cu treaba lui bine stabilita. Doctorul Vasilca este si cel care se ocupa de promovarea calitatilor Valentinei, clarvazatoarea acceptind interviuri la televiziune sau in reviste dupa un aranjament prealabil al doctorului.

Sursa: efemeride.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos