Acasă Stirile zilei Stiinta Fenomenul VALENTINA: Femeia din Iasi cu cele mai mari PUTERI PARANORMALE din...

Fenomenul VALENTINA: Femeia din Iasi cu cele mai mari PUTERI PARANORMALE din Romania! Agentii CIA au cautat-o pentru a lucra cu ei!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In cabinetul doctorului Vasilca, o femeie ingrijita, imbracata frumos, intr-un costum de vara bleu, proaspat coafata, asteapta zambitoare pe un scaun. Are astazi 55 de ani, dar ii dai mai putin, dupa cum arata. Este Valentina Garlea, “clarvazator”, asa cum scrie pe cartea ei de vizita. Nici urma de Valentina Garlea de acum 20 ani, slaba si imbracata intr-o rochie de supraelastic, cu slapi ieftini de la taraba in picioare, asa cum a fost imortalizata in fotografiile vremii si cum a facut inconjurul lumii. Acum, cind vorbeste, gesticuleaza cu miinile ei albe si fine, cu manichiura facuta, si-si pipaie din cind in cind inelul si bratarile fine de aur de pe maini. Simtind poate ca ma uit la bijuteriile ei, Valentina imi explica:

“Le-am primit cadou de la clientii mei, care s-au reintors la mine sa-mi spuna ca i-am ajutat in necazul lor. La fel si cruciulita asta cu lantisor, pe care mi-a pus-o la gat tot un client. Asta inseamna ca oamenii au fost multumiti de ajutorul meu”.

Vorba ii este clara si raspicata, nelasind parca loc de indoieli in ceea ce spune. Langa ea, doctorul Vasilca sta in asteptare, foarte atent la fiecare cuvint spus de Valentina. Mai puncteaza din cind in cind discutia cu vreo explicatie de specialitate, dar adopta parca o atitudine de supraveghetor.

Despagubiri de sute de milioane! Citeste pe PAGINA 5–>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos