Acasă Stirile zilei Stiinta Fenomenul VALENTINA: Femeia din Iasi cu cele mai mari PUTERI PARANORMALE din...

Fenomenul VALENTINA: Femeia din Iasi cu cele mai mari PUTERI PARANORMALE din Romania! Agentii CIA au cautat-o pentru a lucra cu ei!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Valentina  insa, pare foarte multumita de aranjamentul ei. Este o femeie abila, care a cernut toate experientele ei capatate in timpul cit s-a perindat prin tot felul de anturaje si a ales un paravan care sa o puna sub un adapost decent. Este foarte categorica, insa, cand vorbeste despre ruperea legaturilor cu cei care i-au deschis usile si cu care a lucrat inainte.

“Cand m-a chemat domnul Lazar Cirjan, seful Criminalitatii din Romania atunci, am fost buna. Cind ma chema domnul colonel Artenie si le spuneam politistilor atitea si atitea, am fost buna. Cind ma chema profesorul Tarcoveanu in spate era bine, ca eu intram la reanimare, vedeam si-i spuneam, apoi spunea ca el a vazut, ca el a facut… Fiecare, pentru ceea ce face, primeste niste bani, un salariu. Cand ma duceam cu ei, daca le ramineau sarmale in oala, cind plecam acasa mi le puneau in punga. Nu am vrut sarmalele lor. Am vrut si eu un banut al meu pentru ceea ce fac, ca sa-mi stiu rostul”, spune “Clarvazatoarea de la Iasi”, adaugind ca toti i-au propus sa-si foloseasca gratis puterile, deoarece asa le-a primit de la Dumnezeu.

“Dar lor nu le-a dat Dumnezeu sa invete carte, sa-si faca o meserie si sa primeasca bani?”, se intreaba Valentina.

Un fapt curios este ca prof.dr. Eugen Tarcoveanu, seful Clinicii I Chirurgie de la Spitalul “Sf. Spiridon”, nominalizat de Valentina printre cei cu care a lucrat, spune ca nu s-a intilnit niciodata cu clarvazatoarea ieseana.

“Nu am vazut-o niciodata, dar am auzit multe despre ea. Apoi, combinatia ei cu un doctor dermatolog este, am spus-o si atunci, o escrocherie bine pusa la punct. Cum poate un medic dermatolog sa se priceapa la toate specialitatile medicinei, si mai ales in cancere”, se mira profesorul Tarcoveanu.

Ce a distrus aura Valentinei? Citeste pe PAGINA 7–>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos