Femeile acestea au baut suc de rosii timp de 60 de zile! Rezultatui i-a uimit pe cercetatori!

Raw Life and Style

O echipa de cercetatori de la Universitatea din Taiwan a desfasurat un experiment in care a cerut unui grup de femei sa consume un pahar de suc de rosii (250 ml) in fiecare zi timp de doua luni.

Prima si cea mai evidenta schimbare a fost pierderea in greutate, expertii subliniind ca au fost eliminate depozitele adipoase, nu fluidele. Mai mult decat atat, femeile care au participat la experiment nu si-au schimbat obiceiurile in ceea ce priveste dieta si exercitiile fizice, iar rezultatele au fost vizibile in cateva zile.

Click pe aceeasi tema:  Proprietatile miraculoase ale polenului crud poliflor si ale laptisorului de matca! Vezi beneficiile produselor apicole de la Apiland pentru sanatatea ta!

Consumul de suc de rosii a avut un efect pozitiv si asupra nivelului de colesterol din sange. Comparand rezultatele analizelor efectuate inaintea experimentului si dupa experiment, s-a constatat o scadere a valorilor in cazul tuturor femeilor participante.

Rezultatele studiului au depasit asteptarile, rosiile oferind numeroase beneficii pentru sanatate. Un singur pahar de suc in fiecare zi intareste sistemul imunitar, previne bolile de inima si reduce riscul de cancer.

Mai mult decat atat, aceasta bautura racoritoare previne bolile de ficat, pancreas si plamani, trateaza indigestia, combate retentia de fluide si imbunatateste starea generala.

Click pe aceeasi tema:  Studiu publicat in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene L 299/1: Apa nu previne deshidratarea!

Sucul de rosii reduce in mod semnificativ tusea, previne anemia si amelioreaza simptomele bolilor reumatice. Acesta are un efect surprinzator si asupra pielii, continand potasiu, calciu, proteine vegetale si vitamina C.

Este de asemenea un remediu natural excelent pentru spasmele musculare, fiind bogat in magneziu (11 mg/100 g). Dupa un antrenament intens, consumati un pahar de suc de rosii si durerile vor disparea.

 

Sursa: jurnalul.ro

spre