Facebook a reusit sa schimbe viata multor persoane si continua aceasta operatiune spre verificarea la sange a tuturor utilizatorilor.

Facebook poate acum sa colecteze date de pe orice site despre activitatea utilizatorilor sai. Informatia apare in noile polici de confidentialitate, acele documente stufoase pe cre userii omit sa le citeasca, dar bifeaza ca le-au parcurs.

Cei de la Facebook vor acum sa stie ce activitate mai ai pe alte site-uri, ca sa poata targeta mai bine reclamele, scrie AndroidAuthority.

Facebook nu le permite utilizatorilor sa refuze noile reguli, ci pur si simplu implementeaza schimbarile in cazul fiecare persoane care are cont in retea.

Utilizatorii care vor sa impiedice Facebook sa afle pe ce alte site-uri intra, nu prea au cum sa faca asta.

Documentul cu politicile de confidentialitate ale Facebook are aproape 6.000 de cuvinte si este mai mare chiar si decat constitutia SUA.

In viitor, problema va fi si mai grava. Deja se vorbeste despre un soft al celor de la Facebook care permite recunoasterea faciala. Telefoanele, tabletele si laptopurile echipate cu camera video isi vor putea da seama care utilizator se afla in fata dispozitivului, pentru a face ca reclamele sa ajunga targetat la acesta.

Nu va ganditi ca daca intrati pe site-uri care vand aranjamente florale, Facebook va va vinde doar flori. Expertii retelei de socializare sunt mai inteligenti decat atat. Dincolo de Atlantic, o noua stiinta prinde contur, Analiza Predictiva, bazata pe statistica. Spre exemplu, softurile pot trage concluzia ca o femeie care se uita pe Internet dupa lotiune de corp si suplimente cu calciu si magneziu are mari sanse sa fie insarcinata.

FACEBOOK da vestea care ii va speria pe utilizatori! De acum va stii totul despre TINE!2

Sursa: yoda.ro

Citeste caplimpede

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.