Acasă Stirile zilei Tech Ce se intampla dupa ce blochezi pe cineva pe FACEBOOK!

Ce se intampla dupa ce blochezi pe cineva pe FACEBOOK!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ti s-a intamplat de multe ori sa fii deranjat de anumite persoane pe Facebook, care au ajuns in diverse circumstante prin lista ta de prieteni.

Exista trei modalitati prin care acestora li se poate bloca accesul la contul nostru.

Prima metoda

Aceasta este de altfel si cea mai rapida metoda si presupune sa apasati pe iconita in forma de lacat din partea de sus a paginii (acesta se afla in partea dreapta, daca aveti design-ul vechi si in partea stanga, daca aveti design-ul nou al retelei). Selectati „How do i stop someone from bothering me?”, iar apoi tastati in casuta speciala numele sau email-ul persoanei in cauza.

Cea de-a doua metoda

Intrati in Privacy Settings, faceti click pe butonul de Blocking, iar in casuta Block User trebuie sa adaugati numele sau email-ul celui pe care doriti sa il blocati.

Cea de-a treia metoda

Accesati profilul persoanei pe care nu o mai vreti in lista si faceti click pe steluta pentru setari (Vezi foto). Pentru a-l bloca selectati optiunea Report/Block.

Este foarte important insa sa intelegeti faptul ca odata ce ati blocat o persoana nu va scapa in totalitate de nedoritul „amic”. Odata ce ati blocat o persoana, aceasta nu va va mai putea gasi in cautarile de pe Facebook. De asemenea, nici ei nu vor mai aparea in rezultatele cautarilor voastre. Dar profilul de Facebook va putea fi gasit in continuare pe Google prin intermediul unei cautari de tipul „nume prenume + Facebook”, insa daca vor selecta pagina li se va afisa mesajul „page not available”.

Mai mult, fiti constienti de faptul ca daca vor efectua aceeasi cautare fara a fi conectati pe Facebook, vor putea vedea profilul vostru personal, dar si informatiile pe care le-ati lasat disponibile pentru orice vizitator.

Pentru a va tine profilul ascuns de motoarele de cautare, accesati „Who can look me up?” din Privacy Settings si schimbati setarea.

Daca aveti prieteni comuni, atunci persoana in cauza nu va putea vedea comentariile pe care le publicati la postarile acestora.

Sursa: economica.net

Citeste caplimpede