Acasă Stirile zilei Tech Un PUSTI a ajuns din plictiseala sa fie cel mai cautat om...

Un PUSTI a ajuns din plictiseala sa fie cel mai cautat om de Facebook, Google si Apple! Ce APLICATIE a reusit sa inventeze! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ben Pasternak, un pusti de 15 ani, a inventat una dintre cele mai populare aplicatii din lume din plictiseala. Aplicatia Impossible Rush, ca despre ea este vorba, este curtata de Facebook, Google sau Apple care au de gand sa investeasca jumatate de milion de dolari pentru acest produs.

Adolescentul, a carui aplicatie are aproape 800.000 de descarcari, este „curtat” de Facebook, Apple si Google, care i-au propus un intership dupa succesul sau, scrie Metro. Si, conform propriilor declaratii, foarte multi investitori sunt interesati sa-i sprijine ultimul proiect.

„Practic, incerc sa fac instant messaging sa fie mai personal si in moment. Dorinta mea de Anul Nou este sa fac ca anul trecut sa para ca a fost doar „incalzirea”. Sigur ca as fi interesat de un internship la Facebook, dar nu planuiesc sa lucrez pentru ei, vreau sa o iau pe cont propriu. Nu am prea multe spus despre asta, dar ma gandesc sa o iau pe drumul meu”, a spus adolescentul.

Ben, care a vandut drepturile pentru Impossible Rush pentru doar 200 de dolari, s-a intalnit cu alti adolescenti talentati in tehnologie la Hackathons – o competitie unde echipele au 36 de ore sa dezvolte produse hardware, site-uri sau aplicatii.

„Exista mai multi judecatori, de cele mai multe ori presedinti ai unor companii precum Facebook si Google”, explica pustiul.

In ciuda succesului sau incredibil si a abilitatii sale, Ben spune ca are multe de invatat si ca il admira pe co-fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.

Sursa: jurnalul.ro