#6. Lucrezi pentru imbunatatirea relatiei, dar partenerul tau nu

Relatiile sunt ceea ce faci din ele. Ambii parteneri ar trebui sa ofere si sa ia, dar uneori poate da mai mult sau poate lua mai mult. Acest lucru poate provoca o problema, deoarece ar trebui ca ambii parteneri sa faca eforturi egale in relatie. Daca unul dintre voi nu are grija sa-l intalneasca pe celalalt la jumatatea drumului, acesta ar putea fi un semn ca relatia a devenit nesanatoasa si negativa.

#7. Va luptati sa aveti incredere unul in celalalt

Atat tu cat si partenerul tau ar trebui sa aveti incredere reciproc. Daca partenerul tau ti-a dat un motiv sa nu mai ai incredere in el, poti sa-l ierti si sa incerci sa treci peste sau poti sa mergi mai departe. Cea mai proasta decizie pe care o poti lua este sa ramai atunci cand increderea lipseste in totalitate. Daca imediat ce partenerul tau a parasit incaperea ii cauti in telefon, atunci despartirea ar putea fi cea mai buna optiune pentru amandoi.

#8. Lipseste potentialul pe termen lung

O relatie necesita mult timp si efort, deci este foarte important sa te asiguri ca investesti in ceva ce ar putea dura. Nu trebui sa vrei sa te casatoresti cu partenerul tau, dar ar trebui sa-ti poti imagina un viitor fericit impreuna. Daca nu vedeti vreun viitor impreuna, este posibil sa momentul sa mergeti mai departe.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.