Esti confuz cu privire la directia relatiei tale? Relatiile sunt adesea pline de fericire la inceput, dar in timp ele pot deveni negative fara sa-ti dai seama. Toate relatiile necesita efort si munca grea si, fara aceste lucruri, puteti observa ca va simtiti nefericiti si subevaluati. Citeste in continuare pentru a afla cele opt semne care indica faptul ca relatia ta nu poate trece cu succes testul timpului:

#1. Partenerul tau nu te accepta pentru cine esti

Toata lumea are trasaturi pozitive si negative, iar un partener bun va accepta toate defectele. Partenerul tau nu trebuie sa priveasca impreuna cu tine telenovela preferata, dar ar trebui sa accepte ca faci asta si sa te lase sa o faci fara judecata. Daca partenerului tau nu-i plac lucruri mai importante, cum ar fi felul in care te imbraci sau cariera ta, este timpul sa pleci. Capacitatea de a va accepta unul pe altul pentru cine sunteti este unul dintre cei mai mari indicatori ai unei relatii sortita succesului.

#2. Nu-ti poti accepta partenerul pentru cine este

Acceptarea merge in ambele sensuri. Daca partenerul tau nu te iubeste pentru cine esti, atunci ar trebui sa fii capabil sa-i oferi acelasi lucru si partenerului tau. Intreaba-te asta: daca exista lucruri pe care partenerul tau le face si pe care le urasti sau pe care nu poti ajunge sa le accepti, de ce mai esti cu el?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.