O parte dintre cartile de spiritualitate fac sens doar autorilor insasi fapt pentru care acestea sunt de multe ori pline cu pseudostiinta si psihanalitica ca intr-un film SF. Motiv pentru care, daca sunteti in cautarea unor carti stiintifice bazate pe spiritualitate care te vor ajuta sa iti construiesti o stare de spirit pozitiva, sper sa va ajute urmatoarea lista:

10% FERICIT de Dan Harris

10 la suta fericit

Daca sunteti scenptic din fire, atunci aceasta este cartea perfecta pentru tine. 10% Fericit a fost scrisa in urma unei meditatii dupa un atac de panica suferit in timpul in care se uita la sterile de la televizor.

TREZIREA de Sam Harris

trezirea

Trezirea este o carte se vrea a fi precum ghidul de spiritualitate fara religie. Scrisa de un controversat ateu-neurolog pe nume Sam Harris (nicio legatura cu autorul cartii de mai sus) care ofera o multime de povestiri personale, argumente ca spiritualitatea nu este ceva de puf. El scrie ca, atunci cand cineva cauta spiritualitatea in scopul intelegerii acesteia, stiinta a dovedit in repetate randuri ca acest lucru are o imbunatatire dramatica asupra calitatii vietii unui individ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.