Apa vie nu este doar un mit intalnit in basmele copilariei. Mai multi cercetatori au ajuns la concluzia ca sub actiunea unui camp electromagnetic si sonor se poate obtine un tip de apa cu efecte ca cele din basme.

Gheorghe Lucaci, impreuna cu prof. dr. Ion Manzatu, au descoperit prin procesul de electroliza a apei se disting doua tipuri de ape : o apa vie – cea alcalina, cu efect pozitiv si stimulator, care se obtine la polul negativ(catod) si o apa moarta– acida, cu efect negativ si distrugator, care se obtine la polul pozitiv(anod). Cele doua ape se despart printr-un perete din tesatura, iar apa este inofensiva prin consumare, scrie doctorulzilei.

Apa alcalina are proprietati care vindeca boli

Consumul apei vii determina dezvoltarea tesuturilor sanatoase si insanatosirea celor vatamate, iar apa moarta distruge bacteriile. In cazul animalelor, prin apa alcalina animalele cresc mai repede, iar apa acida ajuta la distrugerea parazitilor sau a diferitilor daunatori.

Doctor Corneliu Moldovan, Director General la Institutul National pentru Medicina Complementara si Alternativa “Prof. Dr. Florin Bratila” este de parere ca apa alcalina este benefica deoarece – “Consumul regulat de apa alcalina poate preveni alaturi de o dieta alcalina, de practicarea exercitiilor fizice si de evitarea fumatului si a consumului de alcool, a unor boli cronice severe cum ar fi diabetul, cardiopatia ischemica, hipertensiunea arteriala, boli cerebro vasculare si boli canceroase”

Apa acida o recomand pentru bolile de piele, precum psoriazis, arsuri sau rani externe. Aceasta nu se consuma. Doar apa alcalina se bea si este eficienta chiar si in tratarea cancerelor”, completeaza Doctor Otilia Craciun

Medicii japonezi ( precursorii utilizarii apei alcaline ca tratament intern ) indica urmatoarele afectiuni ce pot fi curate : artrita, dureri acute de cap, afectiuni ale aparatului circulator, afectiuni ORL, dereglari ale ciclului menstrual, aritmii, astm bronsic, boli ale organelor excretoare, gastrita, constipatie, hemoroizi, boli de ochi.

Cura efectiva inseamna ca dimineata se bea jumatate de litru de apa alcalina la temperatura camerei, iar dupa aceea timp de 40-45 de minut nu se consuma nimic. Cu 45 de minute inainte de praz sau cina se bea jumatate de litru de apa alcalina si nu se mai consuma nimic doua ore dupa pranz sau cina.

Mituri despre apa >>>>>

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.