Noi petrecem  mult timp disecand obiceiurile si mentalitatile oamenilor fericiti, insa putin timp studiind comportamentul acestora. Facand asta observam lucruri pe care cei mai fericiti oameni din lume pur si simplu nu le fac.

NU CRITICA

Oamenii fericiti nu ii critica pe altii asa fara motiv, ci doar daca este imperios necesar acest lucru. Si, in plus, o fac cu dragoste si cu scopul de a ajuta si a o corecta si nu invers. Oamenii fericiti ii ajuta pe altii, nu le fac rau.

NU SE COMPARA

Oamenii fericiti sunt multumiti de propriile alegeri in viata. Ei sunt recunoscatori pentru tot ce au si nu compara stilul lor de viata cu al altora.

NU SE PLANG

Plangerea de mila este un simptom care apare atunci cand te concentrezi pe ceea ce nu ai si nu pe ceea ce faci. Oamenii fericiti stiu ca acest lucru nu este o solutie.

NU TRAIESC IN TRECUT

A trai in trecut, de obicei, inseamna a regreta ce ai avut sau facut in trecut. Cu exceptia cazurilor in care alegerile luate atunci au fost o mare pierdere de timp. Fii pozitiv si lucreaza din greu pentru a-ti crea un viitor mai bun decat cel pe care il ai acum.

NU PIERD TIMPUL

Oamenii fericiti cunosc importanta ramanerii in prezent si profita din plin de fiecare moment.

NU INCEARCA SA II SCHIMBE PE ALTII

Oamenii fericiti isi accepta prietenii si cunostintele asa cum sunt, fara a incerca sa ii schimbe in vreun fel si fara a-I supara felul lor de a fi.

NU UITA SA ACORDE PRIORITATE DEZVOLTARII PERSONALE

Acestia se concentreaza pe scopul, visele, obiceiurile si sanatatea lor. De restul se ocupa ei intre timp.

NU ISI FAC GRIJI CU PRIVIRE LA JUDECATA OAMENILOR

Oamenilor ferici chiar nu le pasa prea mult de ceea ce cred altii despre ei. Fac ceea ce doresc si ce au nevoie pentru dezvoltarea personala.

NU PREA GANDESC

Oamenii fericiti recunosc ca gandirea asupra unui lucru foarte mult timp este adesea cauza principala a depresiei, anxietatii si stresului si astfel aleg sa nu faca asta.

SURSA: Mind Body Green

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.