Acasă World Confruntari violente la granita Poloniei cu Belarus. A fost nevoie de tunuri...

Confruntari violente la granita Poloniei cu Belarus. A fost nevoie de tunuri cu apa

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Confruntari violente au avut loc la granita dintre Polonia si Belarus astfel ca fortele poloneze de la frontiera au intervenit cu tunuri cu apa inspre migrantii care le atacau cu pietre.

Conform unor imagini aparute pe Twitter, tunurile cu apa tintesc peste granita catre un grup de migranti intr-o tabara improvizata, noteaza Kiro 7, citand AP.

Medicul Mihai Craiu vorbeste despre pericolele și beneficiile vaccinarii anti-Covid la copii

Ministerul polonez al Apararii a declarat ca soldatii sai de la frontiera au fost atacati cu pietre si cu alte obiecte. Mai mult, ministerul a transmis ca fortele din Belarus au incercat sa distruga gardurile de-a lungul frontierei comune a tarilor.

Parlamentul va vota o propunere legislativa care ar reglementa dreptul cetatenilor de a se deplasa in zona granitei cu Belarus dupa incheierea starii de urgenta la sfarsitul acestei luni. Starea de urgenta a fost impusa la inceputul lunii septembrie, din cauza migrantilor.

Medicul Sylvia Hoisie, „mama Polidinului“, dezvaluiri despre noul coronavirus: „Virusul acesta este agresiv! In viata mea nu m-am spalat atat de des pe maini”

De asemenea, Polonia urmeaza sa inceapa in decembrie constructia unui zid la frontiera cu Belarusul.