Acasă Life Dezvoltare Personala Cinci metode care te pot ajuta sa scapi de energiile negative ale...

Cinci metode care te pot ajuta sa scapi de energiile negative ale oamenilor din jurul tau!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nu mai imparti atentie in stanga si-n dreapta

Un parazit nu supravietuieste decat prin intermediul unei gazde. Cand acorzi o atentie prea mare cuiva, ii oferi acelei persoane din energia ta. O persoana care nu te simpatizeaza si in preajma careia vei sta mult timp si ii vei acorda atentie te va seca de energie. Vorbim despre asa-zisul “vampir energetic”.

Nu le permite oamenilor care te inconjoara sa-si verse frustrarile pe tine. De asemenea, daca implinirile lor te dor, inceteaza sa-i mai asculti cel putin pentru o perioada. De exemplu, poate tu tocmai ai incheiat o relatie si suferi, iar in aceste conditii e lesne de inteles ca nu ai starea sufleteasca necesara pentru a asculta povesti despre iubirile implinite ale celor ce simt nevoia sa ti le impartaseasca. Asta nu inseamna ca ii respingi, ci ca nu iti risipesti energia al carei nivel si asa este diminuat din cauza esecului relatiei tale. Concentreaza-te pe persoana ta, nu pe a celui ce-ti produce o suferinta.

 

Imprieteneste-te cu natura

Ori de cate ori ai putin timp liber, profita de beneficiile pe care ti le ofera natura: plimba-te, mediteaza, umple-ti plamanii cu aer curat, relaxeaza-te. Respiratia corecta creste fluxul sanguin, iar acest lucru te va ajuta sa previi atragerea energiilor negative catre tine. Mergi cu capul sus, privirea indreptata inainte, spatele drept si nu permite nimanui sa te faca sa te simti inferioara. Nimeni nu-i este inferior nimanui.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos