Acasă Life Dezvoltare Personala Cinci metode care te pot ajuta sa scapi de energiile negative ale...

Cinci metode care te pot ajuta sa scapi de energiile negative ale oamenilor din jurul tau!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

 

Ai grija pe cine primesti in viata ta

Trupul si mintea formeaza templul fiecareia dintre noi. Intr-un templu nu ii este permis oricui sa intre, ci doar celor care il respecta si stiu sa… se descalte la usa. Acest lucru se aplica si in cazul persoanelor pe care suntem dispuse sa le primim in viata noastra. Merita ele acest privilegiu? Sunt ele capabile sa se descalte la usa sufletului nostru pentru a nu duce noroiul inauntru?

E foarte important ca o persoana sa-ti castige increderea daca vrea sa intre in viata ta. Unui om caruia ii intinzi un deget, iar el iti ia toata mana nu ar trebui sa-i permiti sa stea prea mult in preajma ta. Este laudabil sa fii generoasa, sa sari in ajutor, insa granita dintre acest comportament laudabil si a te lasa calcata in picioare este extrem de fina.

Daca uneori nu te simti in largul tau sa faci un lucru pe care ti l-a solicitat cineva, pur si simplu refuza. Nu conteaza daca minti, gasesti pretexte sau ii spui „nu”-ul fara sa-i dai alte explicatii, important este s-o faci. Invata sa refuzi si sa nu ai remuscari ca ai facut-o.

Nu mai imparti atentie in stanga si-n dreapta>>>>>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos