Acasă Life Dezvoltare Personala Cinci metode care te pot ajuta sa scapi de energiile negative ale...

Cinci metode care te pot ajuta sa scapi de energiile negative ale oamenilor din jurul tau!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Tuturor ni se intampla, uneori, sa empatizam puternic cu anumite persoane din jurul nostru. Reactie perfect normala, de altfel, daca si noi, la randul nostru, am avut experiente similare celor pe care le au persoanele cu care empatizam.

Desi este laudabil sa fim empatici cu aproapele nostru, nu este si sanatos. Si asta pentru ca absorbim o mare parte din energiile negative pe care aceste persoane le emana. Consecinta imediata este incapacitatea noastra de a mai functiona la parametri optimi.

Aceeasi situatie se intalneste si in cazul in care avem de-a face cu persoanele negativiste, “toxice”, noteaza Avantaje.ro.

Cinci metode prin care te poti tine la distanta de energiile negative ale oamenilor cu care intri in contact.

 

Aminteste-ti ca nu poti multumi pe toata lumea

Cu siguranta, in preajma fiecareia dintre noi se afla persoane care nu ne simpatizeaza. Este perfect normal, iar noi nu putem face nimic, si nici nu este firesc sa facem ceva, sa schimbam acest lucru. Parerile celor din jur despre noi nu trebuie sa ne schimbe parerea noastra despre noi.

Ceea ce trebuie sa facem in acest caz este sa ne autoeducam, in sensul de a ne iubi mai mult pe noi insene. Aceasta este o actiune menita sa ridice in jurul nostru un zid de care sa se loveasca opiniile negative ale celor din jur si, astfel, sa nu ne mai afecteze.

Sa nu uitam ca nu avem puterea de a schimba pe nimeni. Singurul lucru pe care-l putem face pentru noi este sa incercam, in masura in care acest lucru este posibil, sa nu mai alimentam energia negativa pe care persoana care nu ne simpatizeaza o proiecteaza catre noi.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos