Acasă Stirile zilei Stiinta Cercetatorii au creionat o teorie spre adevar! Interiorul Pamantului ascunde un sistem...

Cercetatorii au creionat o teorie spre adevar! Interiorul Pamantului ascunde un sistem urias de tuneluri misterioase!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Acest fenomen se datoreaza faptului ca in interiorul pamantului exista un urias sistem de tuneluri, care fac ca undele sa revina catre suprafata pamantului. In interiorul pamantului exista galerii si sali subterane uriase. Cum s-au format, ramane un mister! Sa ne aducem aminte ca Isaac Newton a lansat aceasta teorie si mult timp cercetatorii au considerat-o cel putin hazardata.

De curand, cercetatorii s-au pus de acord si sustin teoria ca pamantul are uriase spatii goale in interiorul sau. Aceasta teorie se numeste Teoria Castron, in care actioneaza forte centrifuge.

Acestea produc spatii goale in interiorul unei sfere. In fotografiile luate de sateliti, pamantul are la Polul Nord o forma ciudata, crusta pamantului este cazuta, iar in permanenta aceasta zona este acoperita de nori.

Acelasi lucru poate fi observat si pentru Marte, care la Polul Nord prezinta o imensa gaura care este acoperita de nori. Unii specialisti au extins teoria de gol in interior si la alte planete din sistemul nostru solar si chiar din intregul univers.

Sa ne aducem aminte ca in 1999, in Tibet, au fost descoperite imense grote in subteran. Ceva mai tarziu acelasi fel de grote s-au descoperit in Peru, Ecuador si Turcia. Ne punem intrebarea, daca aceste gauri exista, de ce nu au putut fi vazute din avion?

De ce exploratorii care au fost la Polul Nord nu le-au descoperit?  In ceea ce priveste originea acestor uriase grote, parerile sunt impartite. Unii specialisti considera ca s-au format natural, chiar odata cu formarea pamantului, altii sustin ca sunt create artificial de alte civilizatii care traiesc in interiorul pamantului.

Si intr-un caz si in altul, teoriile pe care le-am cunoscut pana acum nu mai sunt valabile.

Sursa: efemeride.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos