Acasă Stirile zilei Stiinta Cercetatorii au creionat o teorie spre adevar! Interiorul Pamantului ascunde un sistem...

Cercetatorii au creionat o teorie spre adevar! Interiorul Pamantului ascunde un sistem urias de tuneluri misterioase!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Oamenii de stiinta nu uita de evenimentele misterioase care au avut si au loc in continuare pe Terra si le studiaza indeaproape. De aceasta data cercetatorii canadieni au creionat o teorie care duce undeva spre adevar si care arata ca interiorul Pamantului ascunde un sistem gigant de tuneluri misterioase si hale uriase. 

In prezent, in lume, au fost raportate peste 2000 de cercuri, realizate in lanurile de grau. La inceput, ele au fost raportate numai in Anglia. Dupa 1980, ele au fost semnalate si in Rusia, Australia, SUA.

Formele sunt complexe si apar peste noapte. Nimeni nu stie cine le face. Unele persoane au sustinut ca sunt o farsa, insa formele sunt atat de complicate incat nicio fiinta umana nu ar putea sa le faca, intr-un timp atat de scurt. Loch Ness este monstrul pe care peste 10000 de oameni l-au vazut cu ochiul liber, intr-un lac din Scotia.

Bigfoot este o alta creatura care a fost intalnita in SUA, China si Rusia. Are peste trei metri inaltime si merge vertical. Testele ADN facute pe o bucata de piele, arata ca este vorba despre un primat.

Perceptia extrasenzoriala este o metoda foarte des utilizata de catre serviciile secrete. Rusia este renumita prin faptul ca utilizeaza astfel de persoane pentru a elucida cele mai complicate cazuri, inclusiv cele de spionaj. In anul 1981, in Italia, celebrele Brigazi Rosii au rapit un lider important.

Cu ajutorul unui voyant, autoritatile au reusit sa descopere locul unde se afla rapitul. OZN-urile sunt aparitii frecvente si inexplicabile. Cu toate ca autoritatile nu dau explicatiile reale la acest fenomen, cu totii stim ca ele exista si sunt de origine extraplanetara.

Documente care au fost declasificate sustin acest lucru cu probe solide. Un alt experiment care s-a facut in 2014, ne da noi intrebari. Experimentul a fost efectuat de ca tre cercetatorii de la Universitatea din Montreal. Specialistii au constatat ca undele transmise catre interiorul pamantului au un retur, de intoarcere catre suprafata Pamantului.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos