Acasă Stirile zilei Justitia Ponta vrea din nou PROCUROR? Recunoaste ca ii invidiaza pe cei de...

Ponta vrea din nou PROCUROR? Recunoaste ca ii invidiaza pe cei de la DNA

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Premierul Victor Ponta si-a amintit ca este fost procuror, declarand ca invidiaza corpul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pentru rezultatele din 2014 si pentru independenta.

„Ca fost procuror si cetatean al Romaniei, nu pot decat sa va felicit si sa va invidiez pentru independenta si rezultatele pe care le-ati avut in 2014”, a spus prim-ministrul Victor Ponta.

Premierul a asigurat conducerea DNA ca buna colaborare a Executivului cu institutiile din sistemul de justitie, cu Consiliul Superior al Magistraturii, inalta Curte de Casatie si Justitie sau Ministerul Public, va continua in anii urmatori. Ponta a precizat ca orice fel de modificare a legislatiei propusa de Guvern este adoptata doar dupa discutarea cu CSM, Ministerul Public sau ICCJ, in functie de domeniul reglementat.

„Si atunci cand a fost nevoie de interventii de urgenta, prin ordonanta de urgenta a Guvernului, acestea au fost propuse de catre institutiile care reprezinta justitia. A fost bine ca le-am adoptat, chiar daca dupa aceea suntem criticati ca dam ordonante de urgenta, dar exista ordonante bune pe care le-am dat la propunerea dumneavostra”, a declarat Victor Ponta.

Sursa: Mediafax

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos