Acasă Multimedia Fotogalerie Cele zece tehnici de hipnoza pe care le poti incerca in ce...

Cele zece tehnici de hipnoza pe care le poti incerca in ce domeniu preferi!

Hipnoza este o stare intermediara intre starea de veghe si cea de somn, mai exact, stare prin care trecem in fiecare seara inainte de a adormi si care nu dureaza decat cateva clipe. Este nevoie de mult studiu si practica pentru a folosi la intensitate maxima aceste tehnici. Cu totii le folosim zilnic, inconstient, intr-o proportie mai mare sau mai mica:

10. Comenzile negative

1Comenzile negative

Puteti sa declarati ce doriti sa se intample si precedati declaratia de adverbul „nu”. Acest model foloseste principiul conform caruia subconstientul nu percepe negatiile. Negatiile sunt instrumente puternice care pot fi folosite in negociere. De exemplu fraza: „Nu va ganditi ca ceilalti vor sa va pacaleasca”. Sau „Nu trebuie sa te decizi acum, te poti decide dupa ce ma asculti cu atentie”. Sau de exemplu daca vrei sa-i induci omului grija spui: „Nu trebui sa-ti faci griji!” si pun pariu ca-si va face griji. La fel insa, daca vrei sa aiba incredere spui altfel: „Nu trebuie sa ai incredere in mine neconditionat, poti sa testezi mai intai”. Si lista poate continua.

• „Nu va ganditi la pinguini!”

• „Nu va ganditi la un om rosu!”

• „Nu te gandi ca poti avea succes”

• „Nu te gandi ca aceste tehnici sunt usoare!”

• „Nu te gandi ca poti avea o viata mai buna!”

Vei observa ca nu poti sa nu gandesti ceva inainte de a gandi. Te-ai gandit probabil ca ai putea avea o viata mai buna, sau ca ai putea avea succes. Probabil ti-a trecut prin minte un om rosu.