Noi toti am simtit acel sentiment de esec. Cand stim ca am incercat tot ce ne sta in putinta si cu toate acestea ni se spune ca nu este indeajuns, aceasta poate fi o experienta dureroasa si dezamagitoare. Cu toate acestea, cu un pic de intelegere si cu o schimbare a perceptiei, putem depasi esecul rapid si usor.

Esecul se bazeaza exclusiv pe perceptie. Este rezultatul unei asteptari create de noi sau de o alta persoana. Cand simtim ca nu am intalnit acea asteptare, atunci vom experimenta sentimentul de esec. Fie ca este vorba de o relatie, de o situatie financiara sau legata de munca, sentimentul de esec gaseste intotdeauna o modalitate de a declansa emotiile in mod negativ.

Pentru a depasi sentimentul esecului, trebuie ca mai intai sa ne schimbam perceptia. Privind situatia intr-un mod diferit, putem intelege mai bine motivele din spatele ei. Acest lucru ne va permite sa progresam cu incredere si sa depasim esecul.

Acestea sunt cele PATRU moduri sigure prin care poti depasi esecurile din viata ta:

Pasul 1 – Ai incredere in Ingerul Pazitor

Esecul ar putea fi un mod prin care Ingerul Pazitor comunica cu noi. Cu totii avem un Inger Pazitor si in anumite momente ne ajutam sa inaintam pe calea aleasa. Cand ne confruntam cu o situatie in care ne confruntam cu esecul, poate ca nu este vorba de un esec, ci de succes. Poate ne spune “hei, e momentul sa privesti in cealalta directie.” Suntem impinsi in afara zonei noastre de confort, dar intotdeauna pentru binele nostru cel mai inalt.  Aceste “sovaieli” pot uneori sa se simta ca fiind lovituri de marginea unei staci. Necunoscutul poate fi intimidant, dar increderea deplina si constanta in soarta, ca ne indreapta intr-o directie corecta ne poate ajuta sa simtim pe deplin in siguranta.  Avand acest sentiment de securitate va ajuta la usurarea stresului pe care il intalnim cand ne confruntam cu sentimentul de esec.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.