Adevaratul motivul pentru care consumul de branza este rau pentru tine!

Raw Life and Style

Romanii mananca o multime de branzeturi, pana la cinci kilograme pe cap de locuitor anual. Nutritionistii recomanda consumul de lapte si de branzeturi spre beneficiul sanatatii. Cu toate acestea, apare intrebarea daca acest obicei este cel mai bun pentru nooi. Desi branza ofera unele beneficii pentru sanatate, tipul de branza si cantitatea conteaza.

De ce este branza rea?

1. Un continut ridicat de grasimi

Branza, in special branza prelucrata, are o multime de grasimi saturate. Aceste grasimi nu sunt sanatoase.

2. Continut ridicat de sare

Multe dintre tipurile de branza pe care le gasim in magazine are o multime de sodiu, care iti poate afecta inima pe termen lung. Unele branzeturi au un continut scazut de sodiu, dar multele nu.

Click pe aceeasi tema:  Condimentul cu mireasma de sanatate! Trateaza zeci de boli!

3. Prea multe calorii

Branza are prea multe calorii care sunt dificil de eliminat atunci cand faci exercitii fizice. Pentru a combate consumul de branza, va trebui sa faci de doua ori mai multe exercitii fizice. Caloriile din grasimi nu sunt calorii pe care le vrei in organimsul tau.

4. Enzime animale

Producatorii prefera sa utilizeze cheagul in branza. Aceasta este o enzima care provine din stimacul viteilor. Pentru a obtine aceasta enzima, producatori treubie sa ucida viteii nou-nascuti. Daca esti un iubitor de animale, cu siguranta nu ti-ai dori sa mananci asta. Daca preferi branza vegetariana, aceasta este facuta din bacterii, care nu este sanatoasa.

5. Procese nesanatoase

Click pe aceeasi tema:  ALIMENTE care te pot SCAPA de DURERI mai eficient decat o fac MEDICAMENTELE!

Deseori, producatorii proceseaza branza folosind practici nesanatoase. Vacile sunt hranite cu hormoni pentru a produce mai mult lapte. Acesti hormoni sunt transmisi la om atunci cand consuma laptele. De asemenea, masinilie ar putea infecta branza.

6. Duce la aparitia unor boli

Cand mananci grasimi, sare si calorii, acumulezi kilogramele in plus. Cand ajuni sa fii supraponderal, exista un risc ridicat de afectiuni cardiovasculare si de diabet.

7. Mucegai

Producatorii de branza Brie pulverizeaza mucegai pentru a-i oferi coaja alba. Altii includ mucegaii direct in brana. Asta nu este ceva foarte sanatos pentru consum.

8. Colesterol ridicat

Branza contine o cantitate ridicata de colesterol rau. Acesta poate conduce, de asemenea, la diferite boli.

 

Sursa









spre