Acasă Life Dezvoltare Personala Cele noua semne care iti pot arata daca esti un suflet ales!

Cele noua semne care iti pot arata daca esti un suflet ales!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

3. Nu esti materialist

NOUA SEMNE care iti arata daca esti un SUFLET ALES!3Bogatie, statut, faima… sunt inainte de a fi un suflet vechi. Sufletele vechi nu au scopul de a urmari lucruri care pot fi luate usor de la ei. Pentru ei nu prezinta interes lucrurile de scurta durata, deoarece acestea aduc foarte putina implinire sau semnificatie in viata lor.

 

2. Ai fost un copil ciudat din punct de vedere social

NOUA SEMNE care iti arata daca esti un SUFLET ALES!2Aceste lucruri nu sunt vazute intotdeauna, dar multe suflete vechi prezinta semne ciudate de maturitate de la varste mici. De multe ori, acesti copii sunt etichetati ca fiind „precoce”, „introvertiti” sau „rebeli”, si se incadreaza greu in comportamentele de masa. De obicei, acesti copii sunt extrem de curiosi si inteligenti vazand scopul la multe lucruri pe care le zic si fac profesorii lor, parintii si colegii. Daca poti spune ca, copilul tau este ca un adult – probabil ai un parte de un suflet vechi.

 

1. Trebuie doar sa te „simti” vechi

NOUA SEMNE care iti arata daca esti un SUFLET ALES!1Inainte de a pune un nume la ceea ce am simtit, am experimentat cu siguranta am avut senzatii ca interior se afle un suflet vechi. Sentimentele care insotesc un suflet vechi sunt de obicei: sentimente de circumspectie, oboseala mentala, rabdara, atentie si un calm detasat. Din pacate, acest lucru poate fi perceput ca fiind distant si rece, care este unul din multele mituri ale sufletelor vechi.

Asa cum unii oameni mai in varsta se descriu ca fiind „cu inima tanara”, astfel si cei tineri pot avea „o inima veche”.

Sursa: secretele.com

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
Articolul precedentUn renumit ARHITECT socheaza la NIVEL MONDIAL: „Aproape toate CLADIRILE din lume sunt niste rahaturi“!
Articolul următorCe PERSONALITATE ai in functie de ZIUA TA DE NASTERE! Cum iti este influentat COMPORTAMENTUL!