Acasă Life Dezvoltare Personala Cele noua semne care iti pot arata daca esti un suflet ales!

Cele noua semne care iti pot arata daca esti un suflet ales!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

5. Esti grijuliu si introspectiv

NOUA SEMNE care iti arata daca esti un SUFLET ALES!5Sufletele vechi tind sa gandeasca mult… despre tot. Abilitatea lor de a reflecta si de a invata din actiunile lor si ale altor persoane este cel mai mare profesor al lor. Unul dintre motivele pentru care sufletele vechi sunt atat de vechi este ca ei au invatat foarte multe lectii prin propriile procese de gandire posedand o perspectiva asupra vietii si au capacitatea de a observa in liniste ce se petrece in jurul lor.

 

4. Puteti vedea imaginea de ansamblu

NOUA SEMNE care iti arata daca esti un SUFLET ALES!4Rareori se pierd in detalii superficiale pentru a obtine grade inutile (promovare la locul de munca). Ei au tendinta de a privi viata prin ochi unei pasari, vazand ceea ce este mai intelept si semnificativ pentru viata lor. Atunci cand se confrunta cu probleme, sufletele vechi au tendinta sa le vada ca niste dureri temporare care le servesc pentru a creste cantitatea de bucurie in viitor. Prin urmare, sufletele vechi au tendinta sa aiba o viata plina de liniste si stabilitate, datorita abordarii lor asupra vietii.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
Articolul precedentUn renumit ARHITECT socheaza la NIVEL MONDIAL: „Aproape toate CLADIRILE din lume sunt niste rahaturi“!
Articolul următorCe PERSONALITATE ai in functie de ZIUA TA DE NASTERE! Cum iti este influentat COMPORTAMENTUL!