Acasă Life Dezvoltare Personala Cele cinci greseli fatale care te impiedica sa ai o relatie de...

Cele cinci greseli fatale care te impiedica sa ai o relatie de dragoste

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cunosti pe cineva care pare sa fie o alegere excelenta – inteligent, atractiv, cu un loc de munca decent – dar care pare sa nu reuseasca sa mentina o relatie? Poate ca acea persoana esti chiar tu?

Aceasta persoana merge la o multime de intalniri, chiar incepe cateva relatii si apoi, destul de rapid, cealalta persoana se indeparteaza, gasind o scuza banala pentru care nu mai poate continua.

Poate fi un mister de ce cineva care, din exterior, arata ca si cand nu ar avea o problema in a gasi dragostea de lunga durata, se lupta de fapt sa depaseasca o luna de zile in ceea ce priveste durata relatiei.

Ce se intampla de fapt in acest caz? Esti chiar atat de lipsit de noroc? Ce te impiedica sa ai o relatie de succes si de lunga durata?

Raspunsul este ca tu sau partenerul tau faceti una sau mai multe greseli fatale. Aceste greseli vor ucide destul de rapid o potentiala relatie de fiecare data.

Ma pot gandi la cinci greseli fatale pe care le poti face astazi si care pot reprezenta adevaratul motiv din spatele “ghinionului” care te urmareste in dragoste.

Daca vrei sa schimbi norocul in dragoste, verifica aceste cinci greseli fatale in relatiile de dragoste, vezi pe care dintre acestea le faci si incearca sa le eviti.

Acestea sunt cele CINCI greseli fatale care te impiedica sa ai o relatie de dragoste:

1. Nu esti niciodata satisfacut

Prima greseala este ca nu esti niciodata satisfacut. Daca esti mereu nefericit cu mancarea, cu bauturile, cu filmul, cu petrecerea, cu serviciul, cu hotelul sau cu ceva asemenea, partenerul tau se va simti anxios si nesigur.

De ce este aceasta o greseala fatala? Este pentru ca intr-o relatie, partenerul tau trebuie sa se simta bine in legatura cu sine insusi. Nemultumirea ta cronica cu tot ceea ce te inconjoara va face ca persoana cu care te afli sa simta ca niciodata nu vei fi multumit de el/ea. Aceasta greseala este un ucigas al relatiilor.

2. Exagerezi

Greseala numarul doi este reprezentata de exagerarea reactiilor. Daca se intampla sa te enerveze micile lucruri, sa te enervezi in legatura cu lucruri mici si lipsite de importanta sau daca te inchizi si esti tacut dintr-un oarecare motiv pe care partenerul tau nu-l vede, vei ajunge singur in cel mai scurt timp.

De ce aceasta este o greseala fatala? Deoarece partenerul tau trebuie sa simta ca poate fi relaxat si el/ea insasi in preajma ta si daca trebuie ca tot timpul sa fie mereu atenti de frica reactiilor tale extreme, vor ajunge sa simta ca nu merita relatia in sine.