Acasă Life Dezvoltare Personala Cele 10 sfaturi importante care te vor ajuta sa-ti dezvolti constiinta

Cele 10 sfaturi importante care te vor ajuta sa-ti dezvolti constiinta

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dragostea, recunostinta, compasiunea, blandetea, bunatatea, pacea nu pot inflori deca intr-un mediu propice dezvoltarii acestor calitati ale fiintei noastre. Acest mediu este reprezentat de constiinta noastra. Fiecare actiune, fiecare gand are un efect pozitiv sau negativ asupra constiintei noastre. De cele mai multe ori nu suntem constienti de masura in care actiunile ne afecteaza luciditatea si astfel ne prabusim in inconstienta, adica in suferinta.

 

10. Iubeste liber

Ti-ai baricadat inima cu bariere, incerci sa te protejezi intr-o asemenea masura incat dragostea nu mai poate curge in exterior in mod liber? Majoritatea dintre noi, intr-un anumit moment al vietii noastre am adoptat credinta potrivit careia “dragostea ne poate face sa suferim”, sau ca exista anumite conditii care trebuie sa fie indeplinite pentru a lasa dragostea sa curga liber. Cu totii ne-am inchis la un moment dat, de obicei in momentele in care ne-am simtit refuzati sau in momentele in care am simtit ca nu ni se raspunde cu aceasi dragoste pe care o oferim. Cu siguranta, daca veti observa atent acest mod de a trai, aceasta iluzie foarte restrictiva, creaza mult mai multa suferinta si mult mai multe tensiuni.

Daca dorim sa ne eliberam cu adevarat de tot bagajul emotional pe care-l caram si sa devenim mai usori, mai liberi, trebuie sa ne deschidem inima indiferent de cat de mult acest lucru ne poate provoca suferinta. Va asigur ca este mult mai dureros sa traiesti cu o inima inchisa.

Adevarul este ca, iubirea circula fara efort intre toate fiintele, indiferent de aparentele exterioare sau de roluri. Noi suntem dragostea, si noi suntem unul si acelasi. Iubirea noastra neconditionata este starea nostra naturala, iar suferintele sunt doar sistemele de protectie pe care le-am cladit in jurul acestei iubiri.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos