Brian Clement, un renumit doctor ce  promoveaza medicina progresiva la nivel international si este directorul Hippocrates Health Institute din Florida, SUA a sustinut o conferinta in Romania pe tema cum sa-ti pastrezi organismul tanar cat mai mult.

Dr. Brian Clement: inca din 1930, nu de acum, au existat sute si sute de studii despre diminuarea efectelor in procesul de imbatranire. Toate aceste studii, cu care sunt de acord chiar si cei mai conservatori dintre cercetatori, au un punct comun: alimentatia trebuie bazata pe un aport caloric scazut si pe substante nutritive bogate, astfel iti poti prelungi viata.

Care sunt, concret, primii pasi?

Sunt multe mituri. Unele alimente sanatoase sunt de fapt foarte periculoase si trebuie sa renuntam la ele. Trebuie sa intelegem ca alimentatia este un proces care tine mai mult de o nevoie psihica decat de nevoile noastre curente. Trebuie sa invatam cum sa ne controlam emotiile cand alegem ce mancam. in primul rand, renuntam la alimentele procesate si la cele de tip fast-food. Sunt intr-adevar cele care ne supun unor riscuri imense, spune Brian Clement pentru doctorulzilei.

Puteti sa spulberati un mit despre un aliment?

Da. Pestele este un aliment care nu este sanatos. Nu este o sursa buna de omega. Astazi, el este cel mai periculos aliment de pe planeta. El contine cel mai ridicat nivel de chimicale si metale grele in comparatie cu orice alta vietuitoare de pe pamant, inclusiv omul. Pestele mic este mancat de pestele mare, pestele mare de unul si mai mare si intr-un final, de noi, oamenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.