Alimentele pe care nutritionistii nu le mananca niciodata! Sunt asociate cu riscul de cancer!

 

Exista cateva alimente pe care nutritionistii nu le-ar consuma niciodata. Publicatia britanica Business Insider a cerut catorva nutritionisti sa numeasca mancarea sau bautura pe care niciodata nu le-ar consuma.

Unt de arahide cu nivel de grasime redus

Bauturi carbogazoase. „Evit sa beau bauturi carbogazoase de cand ma stiu. Cred ca este o risipa de calorii, pentru ca este vorba de mult zahar, o bautura lipsita de nutrienti. Bauturile de acest tip nu fac decat sa creasca consumul de calorii fara a-ti crea senzatia de satietate“ – Kim Larson, nutritionist si purtatorul de cuvant al Academiei de Nutritie din Marea Britanie.

Click pe aceeasi tema:  Transformare spectaculoasa! Cum a topit un american de 320 de kilograme grasimea

Hot dog

Branza topita

Carnea rosie. „Recomandam ca toata lumea sa evite carnea rosie din mai multe motive. Pentru inceput, Trimethylamine N-Oxide (compus care se gaseste in carnea rosie atunci cand L-carnitina este metabolizata) este asociat cu inflamatia, ateroscleroza si riscul crescut de atac de cord. in plus, atunci cand carnea este preparata, sunt eliberati compusi precum hidrocarburile aromatice policiclice (HAP), aminele heterociclice (HCAs) (AGE), pro-inflamatori si pro-oxidativi, care contribuie, de asemenea, la aparitia bolilor cornice“ – Andy Bellatti, nutritionist, scrie Adevarul

Click pe aceeasi tema:  Copacul care iti alina sufletul in functie de ziua de nastere! Scapi de stres si oboseala in 5 minute!

Lapte nepasteurizat

 

 

 

 

spre