Cap Limpede

Utile

Cele zece talismane puternice care iti pot proteja casa de orice energie negativa!

Daca faci parte din categoria superstitiosilor iti prezentam o lista cu talismane ce te vor feri de orice ghinion si nenorocire. Locuinta noastra este un organism viu, el are energia sa, de aceea lucrurile din jur nu ar trebui s-o afecteze negativ. Iata ce lucruri sunt binevenite in casa ta.

1. Potcoava

in popor se spune ca potcoava aduce noroc si sanatate. Batranii zic ca norocul este intotdeauna pe cal, iar calul are nevoie de potcoave. Ele vor arata norocului drumul spre casa ta. La fel de important este si locul de amplasare a potcoavei in casa. inainte de ai gasi locul potrivit se spune ca trebuie sa-i arati potcoavei toata casa si s-o rogi sa-ti aduca bunastare.

2. Usturoiul

Usturoiul tine departe de casa ta spiritele necurate, deochiul si vrajile. Se spune ca el trebuie plasat undeva sub podul casei, intr-un loc nu foarte vizibil si iti va proteja locuinta de orice energie negativa. si consumul de usturoi la fel te pazeste de raufacatori.

3. Mierea

Mierea atrage oamenii buni in casa. O gospodina ce isi serveste oaspetii cu miere isi demonstreaza ospitalitatea, iar vizitatorul ramane cu impresia unei case pline de caldura si bunavointa.

4. Merele

Merele redau casei prospetime si lumina. Energia pe care ele au adunat-o de la soare in timp ce s-au copt se va transmite in locuinta ta, ceea ce iti va aduce o dispozitie buna si momente pozitive.

5. Icoana

Pentru crestini, icoana este cel mai puternic aparator si ajutor. Icoana este capabila sa alunge raul din casa ta, de aceea trebuie sa ai grija unde o amplasezi si ce atitudine ai fata de ea.

Pagini: 1 2

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-98206").on("click", function(){ $(".com-click-id-98206").show(); $(".disqus-thread-98206").show(); $(".com-but-98206").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});