Cap Limpede

Utile

Cele zece talismane puternice care iti pot proteja casa de orice energie negativa!

6. Boldul

Este cel mai eficient remediu impotriva deochiului. insa pentru a-i activa aceasta proprietate este necesar sa infierbantezi boldul la foc, sa-l speli sub apa curgatoare, iar mai apoi sa-l pui peste noapte intr-un amestec de sare si piper. Dimineata trebuie sa rogi boldul sa te pazeasca si sa-l infigi deasupra usii de la intrarea in casa.

7. Clopotelul

Un clopotel melodios este in stare sa redea caminului familial bunastare, sa alunge necuratul si fortele rele. in popor se crede ca cel mai bine e de ales un clopotel din argint sau fier si sa aiba un sunet placut. Pentru a activa puterea clopotelului este suficient sa-l pui undeva unde va suna cat mai des, iar cand vei observa ca acesta va incepe sa sune altfel decat de obicei, inseamna ca trebuie schimbat, intrucat a adunat prea multa energie negativa.

8. Sapunul

Sapunul este simbolul curateniei si a sanatatii. De aceea, baia ta trebuie sa fie lacasul curatirii nu doar trupesti, dar si energetice. Respectiv, pe langa sapunul pe care il utilizezi zilnic, ar fi bine sa pastrezi o bucata de sapun natural legat cu o panglica, intr-o cutiuta frumoasa.

9. Lumanarile

Lumanarile, mai ales cele de la biserica, sunt un aparator bun de toate relele. Ele sunt simbolul luminii si a intelepciunii. Se spune ca atunci cand ramai singur acasa e bine sa aprinzi o lumanare, sa mergi cu ea prin toata casa iar mai apoi s-o pui la icoana, rugandu-te la Dumnezeu.

10. Oglinda

Cel mai bun talisman in acest sens este oglinda rotunda cu rama de lemn. Oglinda are proprietatea de a absoarbe energia din casa si de a o reflecta inapoi. Daca in fata oglinzii vor avea loc lucruri frumoase si se va propaga energie pozitiva, oglinda o va intoarce indoit. La fel se va intampla si cu energia negativa, de aceea aveti grija sa nu va certati in fata oglinzii sau sa manifestati orice alte emotii negative.

Ceea ce trebuie sa tii minte, e ca fericirea in casa nu depinde doar de talismane, dar si de dorinta ta de a mentine armonia in caminul familial.

Sursa: eustiu

Pagini: 1 2

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-98206").on("click", function(){ $(".com-click-id-98206").show(); $(".disqus-thread-98206").show(); $(".com-but-98206").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});