Cap Limpede

Utile

Cati ani din viata pierzi daca bei sau fumezi! Cifrele nu sunt de ignorat!

 

Site-ul Treatment4addiction.com a realizat un infografic, bazat pe date medicale, prin care arata cat timp pierde din viata un consumator, in functie de viciul sau.

Un fumator care consuma zilnic 20 de tigari pierde 10 ani din viata, iar un alcoolic 23 de ani. Consumatorii de droguri puternice, cum este heroina sau metamfetamina, mor destul de tineri, in jurul varstei de 38 de ani.

O linie de cocaina taie 5 minute din viata, iar o pastila de metadona 13 ore, arata specialistii.

Treatment4Addiction.com este un site destinat persoanelor dependente, care au nevoie de ajutor pentru a reveni la un stil de viata sanatos.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-98203").on("click", function(){ $(".com-click-id-98203").show(); $(".disqus-thread-98203").show(); $(".com-but-98203").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});