Acasă Stirile zilei ADEVARUL despre HITLER, descoperit in noile DOCUMENTE FBI DECLASIFICATE! Unde a MURIT...

ADEVARUL despre HITLER, descoperit in noile DOCUMENTE FBI DECLASIFICATE! Unde a MURIT liderul nazist?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Probabil dovada cea mai concludenta ca Hitler a supravietuit caderii Germaniei se afla in Rusia. Odata cu ocupatia sovietica din Germania, asa-zisele ramasite pamantesti ale cuplului Hitler – Eva Braun au fost rapid ascunse si trimise in Rusia pentru a nu mai fi cercetate. Asta pana in 2009, cand unui arheolog din statul Connecticut, Nicholas Bellatoni i-a fost permis efectuarea unor teste ADN pe unul din fragmentele de craniu recuperate.

Ceea ce el a descoperit a fost surpriza de proportii in comunitatile academice. Nu numai ca ADN-ul nu se potriveste cu probele inregistrate ca fiind ale lui Hitler, ele nu se potrivesc nici ADN-ului familial al Evei Braun. Deci, intrebarea este, ce-au descoperit sovieticii in buncar, si unde este Hitler?

Generalul Eisenhower, comandantul trupelor aliate din timpul vestitei debarcari din Normandia si viitorul presedinte al SUA, isi exprima parerea, fiind citat in ziarul Stars and Stripes din 1945, ca Hitler ar putea trai linistit undeva in Argentina. Stalin si-a exprimat de asemenea ingrijorarea despre aceasta posibilitate.

Toate aceste dovezi arata faptul ca serviciile secrete ale vremii au ajutat inalti oficiali nazisti sa scape urmaririi internationale iar istoria scrisa si numeroasele anchete de dupa razboi au fost si continua sa fie o manipulare a opiniei publice despre adevaruri istorice.

La fel s-a intamplat si cu Adolf Eichmann, nazistul ideologiei Solutia Finala, care traia in Argentina acoperit de serviciile occidentale, in 11 mai 1960 a fost prins de catre agenti Mossad (serviciile secrete israeliene), judecat si executat prin spanzurare in 1961.

ADEVARUL despre HITLER, descoperit in noile DOCUMENTE FBI DECLASIFICATE! Unde a MURIT liderul nazist3

Acest adevar expus in acest articol vine sa completeze adevarul total despre cine se afla in spatele marilor conflicte ale omenirii. Acum se stie ca prin Operatiunea Paperclip aproximativ 2000 de nazisti de top al celui de-al treilea Reich au fost adusi in SUA, au primit cetatenie americana sub o noua identitate si pusi ,,la treaba”( a se vedea articolul meu pe aceasta tema ). Printre ei amintesc de generalul Reinhard Gehlen care la sfarsitul regimului nazist a fost seful serviciilor secrete, iar mai tarziu in SUA a fost reformatorul si intemeietorul CIA-ului de azi, Wernher von Braun, fostul sef al programelor rachetelor V1 si V2 naziste, a fost intemeietorul programului american Apollo si cel ce-a dezvoltat tehnologia rachetelor si multi altii din toate domeniile, inclusiv ,,vestitul” doctor malefic Mengele cu sinistrele sale experimente din lagarele naziste ( vedeti interviul lui David Icke cu Arizona Wilder, fosta mare preoteasa satanista a cabalei ).

Istoria scrisa si invatata astazi nu este decat o insiruire spatio-temporala de evenimente, fara sa se atinga adevaratele cauze si cine a fost in spatele tuturor acestor conflicte. Totul se leaga de bani si scopuri oculte. Cand nu intelegeti un fenomen sau eveniment mergeti pe urma banilor si ajungeti la sursa lui.

In concluzie Hitler, dupa ce a fost initiat in ocultism si ajutat financiar sa preia puterea in Germania ( Prescott Bush, bunicul fostului presedinte din 9/11-2001 il finanta constant pe Hitler si-i alimenta masina de razboi cu petrol inclusiv cand SUA erau in razboi cu Germania dupa operatiunea ,,steag fals” de la Pearl Harbor) , dupa ce a distrus Europa si a lasat in urma cca. 50 de milioane de morti, sacrificati pentru entitatile supreme reptiliene ale cabalei, i s-a asigurat o viata linistita la poalele Anzilor, in Agentina pana la moartea sa naturala prin anii ’70.

Si oamenii continua inca sa creada cuvantul istoricilor si academicienilor precum si documentarele istorice de pe Discovery sau History despre istoria omenirii.

Sursa: esoterism.ro