Acasă Stirile zilei ADEVARUL despre HITLER, descoperit in noile DOCUMENTE FBI DECLASIFICATE! Unde a MURIT...

ADEVARUL despre HITLER, descoperit in noile DOCUMENTE FBI DECLASIFICATE! Unde a MURIT liderul nazist?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Adevarul despre Hitler a fost descoperit in noile documente FBI declasificate recent care arata ca Guvernul american stia de mult ca Hitler nu a murit in Germania, ci a dus o viata pastorala in Muntii Anzi din America de Sud.

Varianta istorica oficiala, care si astazi se preda in scoli de pretutindeni este ca pe 30 aprilie 1945, Adolf Hitler impreuna cu Eva Braun sotia sa s-au sinucis in bunkerul sau de langa Berlin, dupa care soldati au primit ordin sa le incinereze trupurile in fata bunkerului.

Aceasta varianta a fost sustinuta si de catre sovietici, care au ajuns primii la fata locului dupa cucerirea Berlinului, iar trupurile carbonizate au fost luate la Moscova si interzise orice cercetari sau investigatii asupra lor.

Care sa fi fost scopul? Cu SUA, acum este clar, elita sionista a dorit ascunderea realitatii fata de pionul central format de catre ei pentru punerea in aplicare a viitoarei Noi Ordini Mondiale. Dar Stalin ? Se stie acum ca intre acesta si Hitler a existat o alianta foarte stransa inainte de inceperea oficiala a celui de-al doilea Razboi Mondial. Acestia in cardasie au atacat Polonia din ambele parti, inainte de 1939, cand se declara oficial inceperea celui de-al doilea RM. Stalin avea o incredere si admiratie extrema fata de Hitler. La fel si viceversa. Se considerau lideri puternici care ar putea schimba viitorul planetei.

Despre sfarsitul fals al lui Hitler agentia de informatii stia. Documentele iesite acum la lumina arata nu numai faptul ca acestia stiau ca Hitler cu Eva Braun sunt in viata ci si ca OSS( serviciile de informatii de atunci ) si insusi Allen Dulles, directorul acestei agentii le-a oferit ajutorul acestora.

Intr-un document al FBI din Los Angeles se stipuleaza faptul ca un submarin misterios a acostat pe coasta argentiniana, lasandu-i pe oficialii de rang inalt. Deci FBI-ul stia ca Hitler si Eva Braun traiesc undeva in Anzi.

Vezi cine este informatorul misterios pe PAGINA URMATOARE!