Acelasi Nurofen la pret diferit! Autoritatile australiene dau in judecata producatorul medicamentului Nurofen – Cap Limpede

Acelasi Nurofen la pret diferit! Autoritatile australiene dau in judecata producatorul medicamentului Nurofen

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Dezvaluiri incredibile despre celebrul medicament Nurofen. Consumatorii sunt inmarmuriti la aflarea vestii ca autoritatile australiene dau in judecata producatorul medicamentului Nurofen din cauza afirmatiilor false publicate pe ambalaje, scrie The Guardian.

Diverse sortimente de Nurofen – pentru dureri de spate, dureri menstruale, migrene, etc. – sunt vandute in Australia, uneori la preturi diferite, desi pachetele contin acelasi produs si uneori exact aceeasi cantitate de subtanta activa, 342 mg de ibuprofen lysine.

Comisia Australiana pentru Competitie si Consumatori a anuntat ca va cere penalitati si costuri din partea companiei producatoare, dar si publicarea de dezmintiri.

In ciuda aceei masuri, expertii in sanatate si asociatiile de consumatori spun ca autoritatile australiene sunt lipsite de arme in fata companiilor farmaceutice, care pot sa faca afirmatii false despre medicamentele lor, fara sa fie trase la raspundere.

Sursa: realitatea.net

Loading...

Citeste caplimpede

Acelasi Nurofen la pret diferit! Autoritatile australiene dau in judecata producatorul medicamentului Nurofen was last modified: august 10th, 2017 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close