Acasă Multimedia Fotogalerie ZECE MOTIVE pentru care NICIODATA nu se vor indeplini promisiunile pe care...

ZECE MOTIVE pentru care NICIODATA nu se vor indeplini promisiunile pe care ti le faci pentru Anul Nou cand vine vorba de SANATATEA TA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Anul Nou simbolizeaza pentru cei mai multi o noua pagina a cartii, cartea fiind reprezentarea metaforica a vietii tale. Doar 12% dintre oamenii care-si fac promisiuni in noaptea de Anul Nou ajung sa-si mentina promisiunile. Iata zece motive pentru care nu respecti promisiunile pe care ti le faci de Anul Nou, potrivit celor de la lifehack.org:

10. Iti cunosti dorintele dar nu gasesti motivatia

570514_highCele mai multe promisiuni pe care ti le faci de Anul Nou nu se indeplinesc deoarece, cu toate ca ai idee de ceea ce-ti doresti, nu ai nicio idee care este motivul din spatele promisiunii. Vrei sa fii in forma, sa slabesti sau pur si simplu sa urmezi o alimentatie sanatoasa. Aceasta este dorinta, dar motivatia care sta la baza acestei dorinte lipseste de cele mai multe ori. Doresti sa slabesti pentru a fi un exemplu pozitiv copiilor tai, doresti sa fii o persoana care sa fie privita cu admiratie sau doresti sa slabesti deoarece vrei sa te simti mult mai increzator si mai atractiv? Nu uita ca un scop, cu cat este mai specific conturat cu atat poate fi indeplinit mai usor.